fbpx
Connect with us

Președintele Consiliului Județean BACĂU, Valentin IVANCEA: „S-au finalizat lucrările de reabilitare a blocului operator aseptic al Spitalului Municipal de Urgență Moinești!”

Collage Maker 16 Jul 2022 03.32 PM e1657974761420 - News Moldova

Bacau

Președintele Consiliului Județean BACĂU, Valentin IVANCEA: „S-au finalizat lucrările de reabilitare a blocului operator aseptic al Spitalului Municipal de Urgență Moinești!”


Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a anunțat faptul că s-au finalizat lucrările de reabilitare a blocului operator aseptic al Spitalului Municipal de Urgență Moinești

„Investiția are o valoare de aprox. 1 milion euro, finanțare asigurată de CJ în procent de 90, în cadrul unei asocieri cu municipalitatea moineșteană condusă de edilul Valentin Vieru.

Prin lucrările efectuate s-a vizat îmbunătățirea calității serviciilor medicale și creșterea accesului la serviciile de sănătate pentru pacienți. Concret, au fost modernizate spațiile medicale ale blocului septic-1 sală de operație și ale celui aseptic -3 săli. 

Prin secțiile și serviciile Spitalului Municipal de Urgență Moinești se asigură asistență medico–chirurgicală pentru pacienții din zona de N-V a Bacăului dar și pentru cei care aleg această unitate medicală deși locuiesc în alte zone ale județului sau ale țării.

Finalizarea acestui proiect coincide cu cea de-a XVII-a ediție a Zilelor Medicale ale prestigiosului spital de pe Valea Trotușului, la care am participat alături de experți din domeniul medical, academic și universitar, invitați de renume la nivel național și internațional. 

Consiliul Județean este consecvent cu prioritățile stabilite privind infrastructura medicală nu doar la Spitalul de Urgență din Moinești ci și la Spitalul Onești, Spitalul orășenesc Buhuși și, în mod evident investițiile masive din SJU Bacău.

Prin finanțarea acestor proiecte, spitalele din județ pot acorda pacienților- rapid- intervențiile necesare, atunci când distanța de câțiva km face diferența între viață și moarte.”, a declarat Valentin Ivancea.

 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top