Connect with us

Președintele PNL Bacău, Mircea FECHET îl va susține pe Florin CÎȚU la Congresul din toamnă: ”Trebuie să fim o echipă UNITĂ, care LUPTĂ pentru același SCOP”

Bacau

Președintele PNL Bacău, Mircea FECHET îl va susține pe Florin CÎȚU la Congresul din toamnă: ”Trebuie să fim o echipă UNITĂ, care LUPTĂ pentru același SCOP”

PNL Bacău îl susține pe Florin CÎȚU pentru președinția partidului

Mircea FECHET, președintele PNL Bacău, şi-a anunțat public susținerea pentru premierul Florin CÎȚU la Congresul din toamnă.

Mircea FECHET: ”Am decis să îl susţin pe Florin Cîţu pentru şefia Partidului Naţional Liberal

Mircea FECHET  a declarat că alegerile interne sunt unele dintre cele mai grele, pentru că ai de ales între oameni din aceeaşi echipă cu tine, pe care îi cunoşti şi îi respecţi.

„Alegerile interne sunt unele dintre cele mai grele, pentru că ai de ales între oameni din aceeaşi echipă cu tine, pe care îi cunoşti şi îi respecţi. Acesta este şi cazul Congresului PNL din 25 septembrie.

În această competiţie, am decis să îl susţin pe Florin Cîţu pentru şefia Partidului Naţional Liberal.

Ca preşedinte al organizaţiei PNL Bacău, înţeleg că avem în primul rând o datorie faţă de cetăţenii în faţa cărora ne-am asumat angajamente de dezvoltare a acestui judeţ.

Pentru a reuşi să implementăm marile proiecte, trebuie să fim o echipă unită în regiune, cu o voce puternică, care luptă pentru acelaşi scop – dezvoltarea Moldovei”, a scris Mirchea FECHET  pe Facebook.

Reamintim că președintele interimar al PNL Bacău, primarul din Comănești Viorel Miron, anunțase, înainte de alegerile interne, sprijinul organizației județene pentru Ludovic Orban.

Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top