fbpx
Connect with us

Staţiile de transport public din BACĂU vor fi MODERNIZATE

Bacau

Staţiile de transport public din BACĂU vor fi MODERNIZATE


Primăria municipiului Bacău a iniţiat, luna trecută, o achiziție prin încredințare directă în valoare de 81.505, 84 lei, pentru servicii de asistenţă tehnică pentru un proiect privind modernizarea staţiilor de transport public din municipiu

Ca ofertant apare firma SC A&D Urban Construct SRL, societate înfiinţată în 2019, având ca obiect de activitate „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”.

Administrator şi unic asociat este Daniela Apostică. Societatea a raportat în 2021 o cifră de afaceri de aproape 300.000 de lei şi un profit de 95.421 lei, la un număr de 0 angajaţi. În anul anterior numărul angajaţilor a fost de trei, cifra de afaceri de puţin peste 266.000 lei, iar profitul de 154.750 lei.

News Moldova îți recomandă și ...   Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, l-a întâmpinat astăzi, la A.I.G.E. Bacău, pe Preacuviosul arhimandrit Efrem Vatopedinul

Conform informaţiilor de pe www/e-licitatie.ro, societatea a beneficiat, de la începutul anului până în prezent de 14 cumpărări directe, în valoare totală de aproximativ 180.000 de lei.

Un prim constract a fost semnat spre sfârşitul lunii ianuarie, valoare 25.521,39 lei, pentru construire şi dotare centru cultural în localitatea Larga, beneficiar Compania Naţională de Investiţii.

Venind mai la zi, pe 26 octombrie, societatea figurează cu două oferte acceptate, ambele de câte 5.000 de lei, pentru servicii de diriginţie de şantier, beneficiară în cazul ambelor fiind Primăria Bacău.

News Moldova îți recomandă și ...   Proprietarii DEDEMAN au achizitionat birourile CA Immo pentru suma de 377 milioane de euro

 


Absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea Al. I. Cuza Iaşi. Jurnalist News Moldova şi Monitorul de Neamţ şi Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Bacau

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top