fbpx
Connect with us

Primăria Bacău nu a încheiat contracte de deszăpezire, iar licitațiile au fost anulate. Avertismentul viceprimarului Cristian GHINGHEȘ

Bacau

Primăria Bacău nu a încheiat contracte de deszăpezire, iar licitațiile au fost anulate. Avertismentul viceprimarului Cristian GHINGHEȘ

Sezonul rece ia din nou pe nepregătite Primăria Municipiului Bacău. Nici până în prezent nu au fost încheiate contracte pentru deszăpezire, toată responsabilitatea revenind unui serviciu care nu dispune de utilaje suficiente

Viceprimarul Cristian Ghingheș avertizează, în acest context, că o ninsoare mai serioasă va bloca tot Bacăul.

Deși a asigurat că utilajele pentru deszăpezire sunt pregătite și că există suficiente stocuri de antiderapant, edilul Lucian Daniel Stanciu Viziteu a surprins, ieri, Consiliul Local, cu exclamația „Doamne-ajută, să avem o iarnă ușoară!”

News Moldova îți recomandă și ...   Un avion Boeing aparținând companiei Blue Air, REȚINUT de ANAF pe Aeroportul din Bacău

Primarul Vizeteu a susținut, prin intermediul comunicat, că toate utilajele necesare ar exista în dotarea SMUP (Serviciul Municipal de Utilități Publice). În document erau atașate fotografii cu utilaje nou-nouțe, însă realizate în urmă cu un an.

Pentru iarna aceasta, municipalitatea are la dispoziție următoarele utilaje: 3 autospeciale Unimog, 3 autospeciale Man, 5 autospeciale Multihog, un Amarok, 1 buldoexcavator, o autofreză, 2 pluguri semipurtate și 16 motofreze, semnificativ mai puține decât cele peste 60 de utilaje de care Primăria Bacău dispunea în urmă doi ani, când avea contracte cu firme private.

News Moldova îți recomandă și ...   Două persoane din Bacău bănuite de tăiere ilegală de lemn și delapidare

Închirierea unor utilaje este imperios necesară, în condițiile în care dotările proprii nu pot da randament nici pe străzile principale.

Abia luna trecută a fost lansată o licitație pentru închirierea unor utilaje care să ajute, în cazul unor ninsori puternice.

„În perioada următoare urmează, prin licitație, și contractarea unor firme private, pentru deszăpezirea pe loturi, în special pentru activitatea de încărcat și transportat zăpadă, în cazul unor ninsori abundente”, se arată în comunicatul de presă transmis de Primăria Bacău.

News Moldova îți recomandă și ...   Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea: "Astăzi a avut loc ultima rundă a dezbaterilor publice privind realizarea parcului atletic în Bacău"


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Bacau

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top