Connect with us

Primăria localității băcăuane ORBENI investește în infrastructura rutieră! Primarul Costache POPA: „Proiectul se află într-o stare avansată la acest moment în ceea ce privește documentația”

Bacau

Primăria localității băcăuane ORBENI investește în infrastructura rutieră! Primarul Costache POPA: „Proiectul se află într-o stare avansată la acest moment în ceea ce privește documentația”

 Proiect pentru modernizarea drumurilor din localitatea băcăuană Orbeni

Infrastructura rutieră este unul dintre principalele puncte de interes pentru primăria localității băcăuane Orbeni, motiv pentru care s-a decis modernizarea drumurilor de pe raza localității. În acest context, se are în vedere modernizarea și reabilitarea unor sectoare de drumuri locale, dar și construirea ori consolidarea anumitor podețe din localitate.

Prin acest proiect, primarul localității Orbeni, Costache POPA dorește să sporească gradul de conform al cetățenilor, aducând la standarde europene infrastructura comunală.

Potrivit SEAP lucrările care urmează a fi executate vor avea loc pe următoarele tronsoane de drum: Biserica Cioca, consolidare pod în punctul Cbiorcea – Scurta, construire pod Orbeni, construire pod pct. Albert-Orbeni, construire pod pct. Damian-Scurta, construire pod pct. Urzicaru-Scurta”.

Costache POPA, primarul localității Orbeni: ”Am obținut și autorizațiile de construire cu toată documentația aferentă

Contactat de jurnaliștii NEWS MOLDOVA, primarul localității băcăuane Orbeni, Costache POPA a declarat că proiectul se află într-o stare avansată la acest moment, fiind depus la Compania Națională de Investiții de unde se așteaptă obținerea finanțării.

Totodată, primarul a mai declarat că CNI se va ocupa de  procedurile de achiziție și execuție lucrări.

Pentru ca lucrările să poată fi demarate imediat după finanțarea CNI, primăria Orbeni a obținut autorizațiile de construire cu toată documentația aferentă.

Proiectul se află într-o stare avansată la acest moment în ceea ce privește documentația. Nu au început lucrările deoarece așteptăm să fie aprobată suma pentru acest proiect de către Compania Națională de Investiții.

Totodată, pot spune că am obținut și autorizațiile de construire cu toată documentația aferentă. Și noi așteptăm la acest moment să vedem dacă putem obține un contract de finanțare pentru execuția lucrărilor.

CNI se ocupă de tot ce înseamnă procedură de achiziție și execuție lucrări. Ei vor încheia contractul pentru aceste proceduri”, a declarat primarul Costache POPA.

Lucrările pentru modernizarea drumurilor de interes local din localitatea băcăuană Orbeni sunt executate de societatea ROUTTE-CONSTRUCT.

Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top