fbpx
Connect with us

Primarul stațiunii SLĂNIC MOLDOVA, Gheorghe BACIU, noul PREȘEDINTE al Rotary Club BACĂU

BACIU - News Moldova

Bacau

Primarul stațiunii SLĂNIC MOLDOVA, Gheorghe BACIU, noul PREȘEDINTE al Rotary Club BACĂU


Primarul stațiunii Slănic Moldova, Gheorghe Baciu, a preluat de la Cristian Lupu, mandatul de președinte al Filialei Rotary Bacău

„Doresc ca în perioada de un an a mandatului meu de președinte să revitalizez Clubul Rotary Bacău, să carteze (să deschid) un club Rotary nou, pentru că Rotary International a creat posibilitatea de a se înființa cluburi tematice.

Gheorghe Baciu e1657258020422 - News Moldova

Astfel, intenționez să cartez un club pe tematica protecției mediului, a biodiversității și economiei circulare. Clubul ar cuprinde zona montană, cu membri din orașele Moinești, Comănești, Dărmănești și Onești și din comunele învecinate, de la Ghimeș-Făget în jos pe Valea Trotușului.

Noul club va avea ca misiune protecția mediului și dezvoltarea sănătoasă, verde, a economiei locale”, a declarat Gheorghe Baciu. 

News Moldova îți recomandă și ...   La Bacău va fi inaugurat un centru de mentenanță pentru noile elicoptere Black Hawk livrate în România

La conducerea Clubului Rotary Bacău se vor afla, alături de Gheorghe Baciu, și Titus Stoica – trezorier și Ciprian Neacșu – secretar.

BACIU - News Moldova

Gheorghe Baciu are experiență în structurile asociative încă din anul 2004, când a fost ales primul președinte al Asociației Habitat for Humanity Comănești, apoi președinte al Consiliului național al Habitat Humanity România. 

„Dorința mea este să ajutăm cât mai mulți oameni, să fim un suport pentru familiile aflate în nevoie, pentru tinerii și vârstnicii care nu se pot descurca singuri. A ajuta este, de altfel, un principiu Rotary”, a declarat Gheorghe Baciu. 

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PNL de Bacău, Cătălina CIOFU s-a alăturat campaniei pentru protejarea mediului în Comănești

Clubul Rotary Bacău face parte din Districtul Rotary 2241 România, iar în județul Bacău mai activează un club Rotary, în Onești.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top