fbpx
Connect with us

Profesor din Bacău, SUSPECT de TRAFIC DE DROGURI. DIICOT efectuează percheziții

img 3 - News Moldova

Bacau

Profesor din Bacău, SUSPECT de TRAFIC DE DROGURI. DIICOT efectuează percheziții


Mai multe percheziții au avut loc în Bacău, în această dimineață, în cazul unui suspect care ar fi cultivat plante de canabis într-o seră și vindea gramul cu 70 de lei, transmite Poliția Română. Suspectul este profesor de limba engleză

„La data de 26.09.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău împreună cu polițiști din cadrul B.C.C.O. Bacău efectuează 3 percheziții domiciliare, pe raza județului Bacău, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din cercetările efectuate, a rezultat că de la începutul anului 2023, un făptuitor a cultivat plante de canabis, într-o seră amplasată într-o localitate din zona rurală a județului, în scopul comercializării drogului de risc, către consumatori de pe raza județului Bacău, pentru suma de 70 lei pentru un gram”, informează Poliția Română.

News Moldova îți recomandă și ...   Patru indivizi, REȚINUȚI pentru TRAFC DE PERSOANE și PROXENETISM în Bacău și alte orașe

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău. Acțiunea beneficiază de sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi ”Alexandru cel Bun” Bacău. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top