fbpx
Connect with us

Progrese remarcabile pe șantierul Autostrăzii A7 Focșani – Bacău. Imagini de la construcția podului peste Trotuș

MixCollage 14 Nov 2023 10 34 AM 4055 - News Moldova

Bacau

Progrese remarcabile pe șantierul Autostrăzii A7 Focșani – Bacău. Imagini de la construcția podului peste Trotuș


Au apărut imagini spectaculoase de pe șantierul Autostrăzii A7 Focșani – Bacău, în special în zona lotului 2, unde compania Umbrarescu este implicată activ în forarea terenului pentru realizarea podului peste râul Trotuș

Filmările recente au evidențiat progrese substanțiale în construcția acestui pod esențial pentru autostradă. Potrivit informațiilor furnizate de autorul imaginilor, se pare că podul va fi poziționat în partea de sud a localității Adjud și va reprezenta o parte vitală a lotului 2 al autostrăzii Focșani-Bacău, lucrările fiind efectuate de constructorul UMB.

News Moldova îți recomandă și ...   Președintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA anunță semnarea contractului pentru modernizarea Căii Caraclăului din Onești

Imaginile surprinse oferă o perspectivă fascinantă asupra activității intense desfășurate în această zonă. Mai mult decât atât, secvențele filmate au acoperit și zona din nordul localității Adjud, aflată în apropierea localității Șișcani.

Acest progres notabil reprezintă un pas semnificativ în direcția finalizării Autostrăzii A7 Focșani – Bacău, o arteră vitală ce va contribui la îmbunătățirea infrastructurii și conectivității rutiere între cele două orașe importante din estul României.

Se așteaptă ca aceste lucrări să ofere beneficii considerabile în ceea ce privește mobilitatea și dezvoltarea economică a regiunii, deschizând noi oportunități pentru comunități și facilitând fluxurile de transport între Focșani și Bacău.

News Moldova îți recomandă și ...   Muncitorii de pe platforma de extragere a gazelor OMV au intrat în grevă. Antonio ANDRUȘCEAC: Acești coloniști care vor să extragă toate bogățiile României gratis

Această evoluție semnificativă în construcția autostrăzii a stârnit interesul publicului și a ridicat așteptările privind finalizarea cu succes a acestei importante legături rutiere în estul României.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top