fbpx
Connect with us

PSD Bacău a anunțat candidații pentru alegerile locale și parlamentare din Comănești

PSD Bacău a anunțat candidații pentru alegerile locale și parlamentare din Comănești - News Moldova

Bacau

PSD Bacău a anunțat candidații pentru alegerile locale și parlamentare din Comănești

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


În cadrul unei conferințe de presă, președintele PSD Bacău, Dragos Benea, alături de președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, de prefectul județului, Lucian Bogdanel, și de consilierul județean, Silviu Pravat, au făcut anunțul oficial privind candidații PSD pentru Primărie, respectiv fotoliul de parlamentar

Candidatul PSD la Primăria Comănești este Ștefan Constantin, iar pentru fotoliul de parlamentar de Bacău, partidul îl propune pe Vasile Budacă. În discursul său, Benea a subliniat importanța oamenilor în politică și necesitatea unei schimbări de generații.

„Facem diferența prin oamenii pe care îi propunem! În politică trebuie să ştii să faci diferența, iar noi facem diferența – în aglomeratul an electoral 2024 – prin oamenii pe care îi propunem: astăzi, doi dintre ei: Ștefan Constantin, candidatul nostru la Primăria Comănești și Vasile Budacă pe care luna decembrie îl va găsi în Parlament, ca un foarte bun reprezentant al Văii Trotușului în Legislativ”, a declarat Benea.

Președintele PSD Bacău a atras atenția asupra necesității unei schimbări în administrație, evidențiind proiectul politic al partidului pentru Comănești. Într-un ton critic, el a adus în discuție actuala administrație, menționând că orașul a fost retrogradat la statutul de feudă.

„Noi știm că Miron de la Comănești – că va pierde sau nu la localele de anul acesta – în 2028, adică peste alți 4 ani, va candida din nou la primărie, la venerabila vârstă de la acel moment. Tinerii din Comănești, și nu numai ei, trebuie să-și pună pofta-n cui, întrucât să nu crească nimic umbra lui a fost probabil singurul proiect politic al domnului Miron!”, a adăugat Benea.

În final, liderul PSD Bacău a subliniat angajamentul partidului pentru schimbare și primenire, asigurând că PSD nu se va agăța de funcții după vârsta de 65 de ani. Dragos Benea a subliniat că partidul este statornic în principiile sale și că propunerile lor pentru Comănești sunt serioase și capabile să aducă orașul la un nivel superior în administrație.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top