fbpx
Connect with us

SCHELETUL unui bărbat din Bacău, descoperit într-o pădure din Germania. Ce informații a scos la iveală ancheta poliției

MixCollage 27 Nov 2023 01 03 PM 1859 e1701083072792 - News Moldova

Bacau

SCHELETUL unui bărbat din Bacău, descoperit într-o pădure din Germania. Ce informații a scos la iveală ancheta poliției


Scheletul unui băcăuan a fost găsit într-un cort, într-o pădure din Überlingen, Germania. Se desfășoară investigații în vederea clarificării circumstanțelor decesului, iar autoritățile din România și Germania colaborează în cadrul anchetei

Descoperirea a avut loc în timpul unei plimbări efectuate de către un localnic. Conform informațiilor furnizate de poliție, persoana decedată probabil este un bărbat fără adăpost, care și-a pierdut viața în anul 2019.

Cadavrul a fost descoperit întins într-un cort improvizat de el însuși, confecționat din prelată și ramuri. În jurul cortului și în interiorul acestuia, anchetatorii au identificat scaune de camping, un arzător cu gaz, rechizite și un jurnal.

Textele scurte din jurnalul găsit menționează: „Repetiții la pian”, „Tango în Augsburg”, „Tur de apartamente în Ulm”. Se presupune că la un moment dat, cu ani în urmă, bărbatul care a scris aceste scurte texte în jurnalul său ar fi dus o viață normală.

Într-un rucsac descoperit, autoritățile au găsit un portofel, o cheie, un pașaport românesc expirat în 2017 și o carte de identitate italiană, ambele aparținând unui individ numit Isidor F.

Conform dezvăluirilor Südkurier, documentele indică faptul că acest bărbat este originar din județul Bacău, România, și s-a născut la 1 mai 1970.

Corpul neidentificat al bărbatului a fost supus unei autopsii, însă rezultatul a generat mai multe întrebări decât răspunsuri.

„Din rezultate, nici identitatea persoanei decedate, nici cauza morții nu au putut fi determinate fără urmă de îndoială. Sunt necesare investigații suplimentare pentru aceasta”, a explicat inspectorul șef de poliție Simon Göppert, din Ravensburg.

Poliția a informat Ambasada României cu privire la descoperire și a căutat informații utile în jurnalul persoanei decedate pentru anchetă.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top