fbpx
Connect with us

Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare TÂRGU OCNA a fost reprezentată cu onoare la Campionatul Mondial de Hand to Hand Fighting în UZBEKISTAN

Bacau

Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare TÂRGU OCNA a fost reprezentată cu onoare la Campionatul Mondial de Hand to Hand Fighting în UZBEKISTAN


Campionatul Mondial de Hand to Hand Fighting în UZBEKISTAN

În perioada 03 – 08 iunie 2021, Lotul Național al României la disciplina sportivă Hand to Hand Fighting,  în cadrul căreia au fost selecționați și personal si elevi ai Școlii Naționale Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, au reprezentat România la Campionatul Mondial de Hand to Hand Fighting, organizat în localitatea Tasken –  UZBEKISTAN.

Delegația României, condusă de către inspector principal de poliție penitenciară Mihai GOSAV, ofițer profesor în cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, în calitate de vicepreședinte al Federației Române de Hand to Hand Fighting și antrenor al Lotul Național al României, a avut în componență 6 sportivi, 3 dintre aceștia fiind elevi sau foști elevi ai școlii noastre, respectiv: agent șef adjunct de poliție penitenciară Alexandru PANAIT, elev Robert BĂRBIERU și agent de poliție penitenciară Felix DRĂGUȚ, fost elev al Școlii de la Târgu Ocna, în prezent, agent în cadrul Penitenciarului Mioveni.

News Moldova îți recomandă și ...   Președintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA, a participat ieri, la Coțofănești, la manifestările prilejuite de împlinirea a 105 ani de la înființarea „Societății Mărăști”

Tinerii sportivi, antrenați de către domnul profesor Mihai GOSAV, s-au remarcat prin spirit de echipă, disciplină și perseverență și au obținut următoarele rezultate meritorii:

  • Robert BĂRBIERU – locul III – medalie de bronz la categoria 65 kg – self –defence;
  • Felix DRĂGUȚ – locul III, medalie de bronz la categoria 75 kg – self-defence;
  • Nicolae DOGARI – locul III, medalie de bronz la categoria 90 kg,+50 ani;
  • Alexandru PANAIT – locul V – la categoria 90 kg – self-defence.
News Moldova îți recomandă și ...   Mesajul Primarului comunei PODU TURCULUI, județul BACĂU, Gelu CIORAVĂ, transmis cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Reprezentanții Şcoalii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tg. Ocna au declarat că după aceste rezultate, Federația Română de Hand to Hand Fighting  a fost invitată să participe la un turneu internațional, numit LIGA CAMPIONILOR, care va avea loc la Moscova.

”După aceste rezultate, Federația Română de Hand to Hand Fighting  a fost invitată să participe la un turneu internațional, numit LIGA CAMPIONILOR, care va avea loc la Moscova, în luna octombrie a.c.

Stilul acestui sport îmbină mai multe elemente precum rezistenţă fizică şi psihică, forţă, mobilitate, autocontrol, precizie, făcând parte din familia sporturilor olimpice ce a luat o amploare deosebită în ultima vreme la nivel mondial.

Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare – Târgu Ocna  consideră sportul parte importantă a programelor de educaţie şi pregătire profesională pentru tinerii care au ales să dezvolte o carieră în domeniul execuţional penal”, au declarat reprezentanții Şcoalii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tg. Ocna.

News Moldova îți recomandă și ...   Un tânăr cioban băcăuan, înarmat cu un cuțit, a TERORIZAT o întreagă comună


Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Bacau

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top