fbpx
Connect with us

Senatorul PSD Bianca Purcărin: “De acum, terapii și consiliere decontate pentru copiii și adulții cu autism”

purcarin - News Moldova

Bacau

Senatorul PSD Bianca Purcărin: “De acum, terapii și consiliere decontate pentru copiii și adulții cu autism”


Din această lună, toți copiii și adulții diagnosticați cu tulburări din spectrul autist beneficiază de servicii decontate de psihoterapie și/sau consiliere psihologică clinică/intervenţie de psihopedagogie specială- logopedie, inclusiv elaborarea unui plan de intervenție personalizat, potrivit unui anunț al senatorului PSD de Bacău Bianca Purcărin

“Este o bucurie greu de transpus în cuvinte atunci când eforturile dau roade și vin să aducă transformări pozitive pentru zeci de mii de oameni.
Din această lună, toți copiii și adulții diagnosticați cu tulburări din spectrul autist beneficiază de servicii decontate de psihoterapie și/sau consiliere psihologică clinică/intervenţie de psihopedagogie specială- logopedie, inclusiv elaborarea unui plan de intervenție personalizat.
Este pasul firesc atât de mult așteptat și de necesar pentru acești copii și adulți, ale căror nevoi reale trebuie să se regăsească pe deplin în serviciile de sănătate.
Prea multă vreme, prea mulți oameni au avut de suferit de pe urma… excepțiilor. Cu toții avem nevoie de recunoașterea nevoilor, de respect, de îngrijire. Ei bine, ele trebuie să devină (și vor deveni!) norma, nu….excepția”, a transmis senatorul PSD de Bacău Bianca Purcărin.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top