fbpx
Connect with us

Sentință definitivă în cazul crimei șocante din Onești. Ce pedepse au primit criminalul și complicea sa

- News Moldova

Bacau

Sentință definitivă în cazul crimei șocante din Onești. Ce pedepse au primit criminalul și complicea sa


Curtea de Apel Bacău a pronunțat o sentință definitivă în șocantul caz de omor calificat din Onești. Un bătrân a fost victima unui atac brutal într-o autogară, motivul fiind simbolica sumă de 150 de lei, o șapcă și o iconiță mototolită

Principalul autor al crimei a fost condamnat la 26 de ani, 9 luni și 15 zile de închisoare, iar complicea sa a primit o sentință de 6 ani de detenție. Amândoi vor trebui să plătească daune în valoare de 100.000 de lei soției bărbatului ucis.

News Moldova îți recomandă și ...   Consiliul Județean Bacău va premia SPORTIVII și ANTRENORII cu rezultate. Ce sume vor primi campionii la competițiile INTERNAȚIONALE și la cele interne

Tragedia a avut loc în noaptea de 20/21 mai 2022, în autogara din Onești, în jurul orei 2 dimineața. Victimă a fost un bătrân nevinovat, atacat cu cruzime de bărbatul care a pregătit meticulos această agresiune. Acesta i-a cerut complicei să se apropie de victimă și să-i distrată atenția.

Bătrânul a fost lovit în spate, căzând la pământ, fiind apoi brutalizat, mai ales în zona capului. În timp ce acesta era supus violenței, femeia și un copil de 12 ani care o însoțeau au profitat de ocazie și i-au furat portofelul, în care se aflau acte, 150 de lei și o iconiță mototolită.

News Moldova îți recomandă și ...   Senatorul PSD Bianca Purcărin: "De acum, terapii și consiliere decontate pentru copiii și adulții cu autism"

După atac, agresorii s-au retras temporar, dar bărbatul s-a întors la victimă pentru a se asigura că au luat tot ce se putea fura. A continuat să-l lovească în cap și i-a luat chiar și șapca.

Cei doi infractori au recunoscut că au planificat jaf într-o disperare de a obține bani pentru băutură. În plus, bărbatul era sub influența drogurilor (etnobotanice) în noaptea crimei, ceea ce explică violența extremă aplicată victimei nevinovate, care a căzut inconștientă după primul impact.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PNL de Bacău, Cătălina CIOFU: „România trebuie să devină un hub de dezvoltare în Europa de Sud-Est, spre care să tindă toată comunitatea românească din afara granițelor!”

Bătrânul a fost descoperit într-o baltă de sânge în autogară și a fost transportat de urgență la spital. Din păcate, acesta a supraviețuit doar câteva săptămâni, iar medicul legist a confirmat că decesul său a fost direct cauzat de rănile grave suferite în zona capului, provocate de criminal.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top