fbpx
Connect with us

Sentința finală în dosarul dublei crime din Onești va fi anunțată la finalul acestei luni

moro - News Moldova

Bacau

Sentința finală în dosarul dublei crime din Onești va fi anunțată la finalul acestei luni


Curtea de Apel Bacău a judecat ultimul termen în dosarul dublei crime petrecute în urmă cu doi ani, în Onesti. Un bărbat de 68 de ani, cu ajutorul soției sale, a ucis doi muncitori care se ocupau cu renovarea fostului său apartament, pe care pierdut în justitie din cauza unor datorii

Crimele s-au petrecut într-un bloc din Onești, județul Bacău. Făptașul, Gheorghe Morosan, a pus la cale sechestrarea celor doi muncitori în apartament, iar cand poliția a incercat să intre, i-a ucis cu un cuțit.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PNL de Bacău, Cătălina Ciofu a participat la cea de-a 70-a aniversare a Colegiului D. Ghika din Comănești

Inculpatul Gheorghe Morosan si-a spus ultimul cuvant în cadrul procesului penal: ”Morosan a sustinut chiar si in ultimul cuvant ca este victima unei conspiratii ce a fost orchestrata de fostul procuror general al parchetului Curtii de Apel Bacau (fapte neprobate) si ca victimele au fost omorate de catre politisti.

Procurorul, dar si noi, partile civile, am solicitat ca hotararea de condamnare de la fond de 30 de ani sa fie mentinuta. Aici se inchide povestea primei rapiri ce a dus la decesul a doua persoane din istoria de dupa 1990 a Romaniei”, a precizat avocatul Adrian Cuculis, care reprezintă rudele victimelor.

News Moldova îți recomandă și ...   Senatorul PSD Bianca Purcărin: "De acum, terapii și consiliere decontate pentru copiii și adulții cu autism"

Soția inculpatului, Aurelia Moroșan, a fost condamnată în primă instanță la 12 ani de închisoare.

Pe 1 martie 2021, Gheorghe Moroșan a sechestrat doi muncitori care făceau reparații la un apartament care îi aparținuse. Înainte să meargă spre apartament, bărbatul a cumpărat benzi adezive de la un magazin, pe care le-a folosit apoi să imobilizeze cei doi muncitori, potrivit procurorilor.

Din apartament, Moroșan a sunat la 112 și a spus că a sechestrat două persoane, amenințând că le va omorî dacă nu îi sunt îndeplinite cerințele. În zonă au intervenit mai multe echipaje de polițiști, jandarmi și pompieri. Au urmat ore de negocieri. Până la intervenția Poliției, bărbatul atunci în vârstă de 68 de ani i-a înjunghiat mortal pe muncitori.

News Moldova îți recomandă și ...   Cum cheltuie Primăria Bacău, prin ACHIZIȚII DIRECTE, peste 150 de mii de lei pentru BRADUL de Crăciun din Piața Tricolorului?!


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top