fbpx
Connect with us

Spitalul Municipal, Rezerva de apă și reabilitarea aducțiunii de la Valea Uzului, BLOCATE la nivelul Primăriei BACĂU

Bacau

Spitalul Municipal, Rezerva de apă și reabilitarea aducțiunii de la Valea Uzului, BLOCATE la nivelul Primăriei BACĂU

La nivelul Primăriei Bacău, sunt blocate trei obiective vitale, Spitalul Municipal, Rezerva de apă și reabilitarea aducțiunii de la Valea Uzului

La sfârșitul săptămânii trecute, social-democrații au susținut o conferință de presă, în care au vorbit despre Spitalul Municipal, Rezerva de apă și reabilitarea aducțiunii de la Valea Uzului, acuzând administrația Viziteu pentru faptul că nu se fac pași concreți.

„Constat cu stupoare și mâhnire că nici liberalii, nici Consiliul Local, nici primarul Bacăului, nu vor să aducă propunerea CJ în dezbatere, deși au trecut două luni și jumătate”, a declarat eurodeputatul Dragoș Benea.

News Moldova îți recomandă și ...   DESPĂGUBURI de 38 de milioane de lei pentru EXPROPRIERI pe tronsonul A7 Bacău–Pașcani

Singurul șantier al clădirii Spitalului Municipal care evoluează este parterul, unde Consiliul Județean amenajează deja Unitatea de Primiri Urgențe: „Suntem aproape de finalizare, la 95%”, a precizat Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean Bacău.

„Se împlinesc în curând 6 luni de la decizia CJSU, a cărei nerespectare este un pas în afara legii. Nici prefectul, nici președintele Consiliului Județean nu pot suplini primarul, în această chestiune, oricât de mult am munci, nu putem să-i facem treaba!”, a declarat prefectul Lucian Bogdănel. 

News Moldova îți recomandă și ...   DECLARAȚII de AVERE 2022 | Bianca PURCĂRIN, senator PSD BACĂU

Conform contractului cu Branpis, lucrările ar fi trebuit finalizate din 2021, iar pandemia nu poate fi cauza întârzierii. 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Bacau

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top