fbpx
Connect with us

Tânărul din Bacău care face ținute pentru vedete! Beyonce i-a purtat creațiile la cel mai recent concert!

beyonce bacau - News Moldova

Bacau

Tânărul din Bacău care face ținute pentru vedete! Beyonce i-a purtat creațiile la cel mai recent concert!


Cosmin Diaconu, un tânăr băcăuan care provine din satul Valea Seacă, are cu ce se mândri la numai 24 de ani! Două dintre creațiile sale au fost purtate chiar de superstarul internațional Beyonce, la cel mai recent concert al ei!

Mai are un frate geamăn și unul mai mare, iar pentru ei, părinții au plecat la muncă în Italia, lăsându-i în grija bunicilor timp de doi ani, după care i-au luat cu ei, pentru a le oferi o viață mai bună. Și au reușit! Odată ajuns în Italia, iar mai târziu în Anglia, tânărul Cosmin a putut deprinde tainele designului vestimentar, nefiind nevoit să treacă prin prejudecățile care l-ar fi oprit din evoluția în acest domeniu.

News Moldova îți recomandă și ...   Bianca PURCĂRIN (PSD): "Guvernul a aprobat memorandumul prin care SE DEBLOCHEAZĂ organizarea concursurilor pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul unităților subordonate Ministerului Sănătății"

Cei doi frați stat 8 ani în Italia, însă o problemă de sănătate a mamei a făcut ca toată familia să se întoarcă în România.

Cosmin Diaconu: „A fost o veste groaznică inițial. Mi-a căzut lumea în cap. Știam ce mă așteaptă înapoi la țară. Nu-mi vedeam viitorul acolo, pur și simplu.

A urmat un liceu din comună pentru că nu avea posibilități financiare să meargă la oraș. După studii, a plecat în Anglia să facă bani.

News Moldova îți recomandă și ...   Grupul AGRICOLA are planificată o investiție de 17 milioane de euro în acest an și anticipează o creștere a afacerii cu o singură cifră

Cosmin Diaconu: „Era muncă clasică, ce poți să o faci și fără o diplomă, prin fabrici, prin depozite.”

Pentru că simțea că poate face mai mult, și-a depus dosarul la Cambridge, să-și îndeplinească visul de a fi designer vestimentar.

Cosmin Diaconu: „Am terminat facultatea cu cea mai mare notă din clasă, primul. Toți m-au felicitat, a fost o experiență absolut fenomenală.”

După ce a terminat facultatea, creațiile sale au ajuns la Fashion Week, în Londra. S-a angajat după la o casă de modă din Anglia, unde creează haine de scenă pentru artiști. Recent, Beyonce a purtat două ținute făcute de el.

News Moldova îți recomandă și ...   Antonio Andrușceac (AUR) îl chestionează pe ministrul Muncii: În 2020 PSD a promis că va mări alocațiile copiilor la 300 de lei când va veni la guvernare. De ce nu se aplică legea?

Cosmin Diaconu este o inspirație pentru noi toți, și are un mesaj pentru toți tinerii care se simt nenădăjduiți: „Să ai încredere în tine, chiar dacă părinții tăi te-au lăsat în țară fiindcă nu au posibilitate și nu pot, chiar dacă nu te descurci la școală și ai multe provocări, să ai mereu încredere în tine. Ești o persoană care poate să facă lucruri minunate. Trebuie doar să crezi în tine.”


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top