fbpx
Connect with us

Tragedie în Bacău: patru persoane DECEDATE în urma impactului cu un tren

Tragedie în Bacău: patru persoane DECEDATE în urma impactului cu un tren - News Moldova

Bacau

Tragedie în Bacău: patru persoane DECEDATE în urma impactului cu un tren

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Ieri, 16 iulie 2023, în jurul orei 15.30, poliția din Bacău a primit un apel la numărul de urgență 112, raportând că un tren de persoane din Suceava spre București a intrat în coliziune cu un autoturism care nu s-a oprit la trecerea la nivel cu cale ferată, semnalizată corespunzător

Evenimentul tragic s-a soldat cu decesul a patru persoane: doi adulți și doi copii. Poliția Serviciului Județean de Transporturi Feroviare efectuează investigații pentru a stabili circumstanțele culpabile care au dus la această tragedie.

Ieri, în comuna Orbeni, pompierii din Bacău au intervenit într-un alt caz în care un tren a lovit un autoturism. La fața locului, două autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ au intervenit de urgență. Din păcate, impactul a dus la decesul celor patru victime, doi minori și doi adulți.

Potrivit reprezentantului CFR SA, Oana Brânzan, accidentul a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată de la ieșirea din halta de mișcare (Hm) Orbeni.

Semnalizarea automată de la trecerea la nivel cu calea ferată funcționa în condiții normale, conform declarației purtătorului de cuvânt al CFR SA. Circulația feroviară între Hm Odorhei și Hm Sascut este închisă pe ambele fire, iar traficul va fi reluat după ce organele abilitate vor finaliza investigațiile.

Cazul a rămas sub atenția poliției, care va continua să stabilească împrejurările exacte care au condus la această tragedie.

SURSĂ FOTO: BACAU.NET


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top