fbpx
Connect with us

Tragedie la Bacău: Elev de clasa a IX-a, găsit SPÂNZURAT în toaleta căminului Liceului Tehnologic „ANGHEL SALIGNY”

Tragedie la Bacău: Elev de clasa a IX-a, găsit SPÂNZURAT în toaleta căminului Liceului Tehnologic „ANGHEL SALIGNY” - News Moldova

Bacau

Tragedie la Bacău: Elev de clasa a IX-a, găsit SPÂNZURAT în toaleta căminului Liceului Tehnologic „ANGHEL SALIGNY”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Tragedie în cadrul Liceului Tehnologic „Anghel Saligny”, unde un elev de clasa a IX-a a fost găsit spânzurat în toaleta căminului școlar

Conducerea liceului a anunțat imediat Inspectoratul Școlar Județean Bacău, iar Serviciul Județean de Ambulanță a fost chemat la fața locului, însă eforturile de resuscitare au fost zadarnice.

Inspectoratul Județean de Poliție a preluat investigația pentru a stabili împrejurările care au dus la acest tragic eveniment. Potrivit informațiilor primite, se pare că elevul și-ar fi pus capăt zilelor din cauza unei dezamăgiri sentimentale.

„Primele indicii arată că tragicul incident a avut loc urmare a unei dezamăgiri sentimentale, fiind găsit și un bilet prin care elevul și-a explicat gestul,” a transmis Inspectoratul Școlar Județean Bacău.

Întreaga comunitate școlară este afectată de pierderea tragică, iar consilierii școlari și psihologi vor oferi sprijin emoțional elevilor și cadrelor didactice care resimt impactul acestui eveniment tragic. Liceul a decis să ofere sprijin suplimentar pentru toți cei afectați de această pierdere, colaborând cu specialiștii în sănătate mintală pentru a face față și a preveni astfel de situații în viitor.

Autoritățile îndeamnă la empatie și solidaritate în aceste momente dificile și reamintesc importanța monitorizării stării de sănătate mentală a tinerilor în comunitatea școlară.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top