fbpx
Connect with us

Trei persoane au fost grav rănite în urma unei coliziuni între două camioane și un autoturism pe Centura Bacăului

wefwerff - News Moldova

Bacau

Trei persoane au fost grav rănite în urma unei coliziuni între două camioane și un autoturism pe Centura Bacăului


Conform IPJ Bacău, la data de 28 noiembrie curent, în jurul orei 23:00, poliția a fost informată despre un accident rutier pe breteaua de legătură dintre DN2 și A7

Potrivit primelor investigații, un bărbat în vârstă de 36 de ani din județul Dolj, conducând un autoturism pe direcția Nicolae Bălcescu – Roman, a încercat să depășească un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 45 de ani. În timpul revenirii pe banda sa de circulație, a intrat în coliziune cu ansamblul respectiv. În același context, un tânăr de 22 de ani din județul Iași, aflat în spatele vehiculelor implicate, a încercat să le evite și a intrat în coliziune cu un alt ansamblu condus de un tânăr de 24 de ani din județul Vrancea, care circula din direcția opusă.

Accidentul a provocat rănirea a trei tineri cu vârstele de 22, 23 și 25 de ani, toți din autoturismul care a încercat să evite vehiculele implicate. Aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Autoritățile efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru.

Un accident grav a avut loc marți seara la intrarea pe Centura Bacăului în zona N. Bălcescu, unde două camioane de la UMB și un autoturism înmatriculat în județul Iași au fost implicate în coliziune. Trei persoane au suferit răni grave și au fost transportate la spital.

„În urma accidentului au rezultat trei victime conștiente, neîncarcerate, preluate de echipajele medicale. Se iau măsuri PSI. Traficul este blocat”, a transmis Ema Teres de la ISUJ Bacău.

La momentul actual, se desfășoară operațiuni pentru deblocarea circulației: „Urmează să deschidem circulația și să se circule pe un fir alternativ”, a precizat N. Popovici de la DRDP Iași.

Știre în curs de actualizare.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top