fbpx
Connect with us

Trei suspecți de PROXENETISM, reținuți în urma unor ample percheziții în Onești și Brașov

Trei suspecți de PROXENETISM, reținuți în urma unor ample percheziții în Onești și Brașov - News Moldova

Bacau

Trei suspecți de PROXENETISM, reținuți în urma unor ample percheziții în Onești și Brașov

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Polițiștii de investigații criminale din Onești au efectuat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești, 4 percheziții în municipiu și în județul Brașov, vizând destructurarea unei rețele de proxenetism

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 37 de ani, au fost reținuți și plasați în Arestul I.P.J. Bacău.

Acțiunea poliției a avut loc în continuarea investigațiilor într-un dosar penal aflat sub supravegherea procurorului, unde se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. La data de 15 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Onești au desfășurat o percheziție la domiciliul unei tinere de 21 de ani, suspectată de practicarea prostituției și consumul de substanțe interzise în propriul locuință.

În timpul percheziției, au fost identificate și ridicate mai multe dispozitive electronice și o substanță cristalină ce pare a fi interzisă, fiind transmise spre expertiză Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău.

Ulterior, la data de 19 februarie a.c., polițiștii au pus în aplicare 3 mandate de percheziție la domiciliile a 3 bărbați implicați în rețeaua de proxenetism, care, conform cercetărilor, ar fi determinat tânăra de 21 de ani să practice prostituția în perioada mai 2023 – februarie 2024.

După administrarea probatoriului, cei 3 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Arestul I.P.J. Bacău. Ulterior, instanța de judecată a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de aceștia.

Suportul de specialitate în această acțiune a fost asigurat de Brigada Operaţiuni Speciale Bacău, iar activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Bacău. Investigațiile continuă pentru stabilirea întregii rețele implicate în infracțiuni de proxenetism.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top