fbpx
Connect with us

Un băcăuan care culegea ciuperci a fost atacat de un urs

Un băcăuan care culegea ciuperci a fost atacat de un urs - News Moldova

Bacau

Un băcăuan care culegea ciuperci a fost atacat de un urs

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Un bărbat care culegea ciuperci a fost atacat de un urs, miercuri dimineaţa, într-o pădure din apropierea localităţii Oituz, jandarmii intervenind în zonă după un apel la 112

‘În această dimineaţă, la ora 8,25, în urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112, un echipaj (…) a fost direcţionat în zona împădurită a localităţii Oituz, unde un bărbat a fost rănit de un urs. Jandarmii s-au deplasat în scurt timp şi l-au găsit pe bărbatul în vârstă de 69 de ani în zona de camping din localitate, acesta reuşind să coboare singur din zona împădurită.

Bărbatul, care intrase în pădure pentru a culege ciuperci, a fost atacat din spate de o ursoaică, dar a avut noroc de faptul că, după câteva momente, aceasta s-a îndepărtat şi a renunţat la intenţiile agresive’, se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Bacău.

Aceeași sursă a mai precizat că bărbatul avea nevoie de îngrijiri de specialitate şi era foarte speriat, fiind preluat de un echipaj medical sosit la faţa locului.

Echipajul de jandarmi a rămas în zonă şi a patrulat, pentru a se asigura că pericolul nu mai este iminent, precizează IJJ Bacău.

Jandarmii le recomandă cetăţenilor să apeleze numărul unic de urgenţă 112 când văd animale sălbatice în zona aşezărilor umane, deoarece acestea pot reprezenta un real pericol.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top