fbpx
Connect with us

Un băcăuan care culegea ciuperci a fost atacat de un urs

Bacau

Un băcăuan care culegea ciuperci a fost atacat de un urs


Un bărbat care culegea ciuperci a fost atacat de un urs, miercuri dimineaţa, într-o pădure din apropierea localităţii Oituz, jandarmii intervenind în zonă după un apel la 112

‘În această dimineaţă, la ora 8,25, în urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112, un echipaj (…) a fost direcţionat în zona împădurită a localităţii Oituz, unde un bărbat a fost rănit de un urs. Jandarmii s-au deplasat în scurt timp şi l-au găsit pe bărbatul în vârstă de 69 de ani în zona de camping din localitate, acesta reuşind să coboare singur din zona împădurită.

Bărbatul, care intrase în pădure pentru a culege ciuperci, a fost atacat din spate de o ursoaică, dar a avut noroc de faptul că, după câteva momente, aceasta s-a îndepărtat şi a renunţat la intenţiile agresive’, se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Bacău.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PNL de Bacău Cătălina CIOFU: "Moldova traversează o perioadă realmente fastă în dezvoltarea ei, pe care aștept cu drag să am ocazia să o sprijin din Parlament"

Aceeași sursă a mai precizat că bărbatul avea nevoie de îngrijiri de specialitate şi era foarte speriat, fiind preluat de un echipaj medical sosit la faţa locului.

Echipajul de jandarmi a rămas în zonă şi a patrulat, pentru a se asigura că pericolul nu mai este iminent, precizează IJJ Bacău.

Jandarmii le recomandă cetăţenilor să apeleze numărul unic de urgenţă 112 când văd animale sălbatice în zona aşezărilor umane, deoarece acestea pot reprezenta un real pericol.

News Moldova îți recomandă și ...   Avocat din Onești, CONDAMNAT pentru rasism, după ce a AGRESAT fizic și verbal o persoană de etnie romă


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top