fbpx
Connect with us

Președintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA a anunțat începerea lucrărilor de reabilitare a două porțiuni ale Drumului Județean 241 B

50 - News Moldova

Bacau

Președintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA a anunțat începerea lucrărilor de reabilitare a două porțiuni ale Drumului Județean 241 B


 Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea a anunțat  începerea lucrărilor de reabilitare a două porțiuni ale Drumului Județean 241 B: Oncești – Pădureni și Godovana – Glodișoarele

Așa cum am promis, cele două porțiuni ale DJ 241 B, Oncești- Pădureni & Godovana- Glodișoarele vor fi reabilitate.
Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, drum şi text
 Pe o lungime de aproximativ 5 km, se toarnă asfalt, se refac acostamentele, se execută marcaje rutiere dar și alte lucrări conexe.
47 - News Moldova
Prin aceste covoare asfaltice, se completează lucrările de modernizare- finanțate prin PNDL II – efectuate între Pădureni și Godovana, legând astfel acest sector cu axa rutieră strategică Neamț-Bacău-Vrancea.
Z48 - News Moldova
Împreună cu primarii Rodica Ambrosie- Filipeni și Mihai- Marinel Puțeanu- Oncești, am fost, astăzi, pe tronsonul Oncești- Pădureni, unde echipele de lucru au început asfaltarea.
Ar putea fi o imagine cu 5 persoane
După finalizarea intervențiilor în teren, acest drum județean va avea stare de viabilitate foarte bună, aspect care va reprezenta un plus de confort atât pentru locuitorii din zona de est a județului cât și pentru cei care sunt în tranzit pe acest segment.
Ar putea fi o imagine cu 6 persoane, drum şi text
 M-am bucurat să îl întâlnesc întâmplător, în teren, pe dl. Neculai Oprișan, fost primar al comunei Oncești, între 1994- 2000. Având venerabila vârstă de 87 de ani, acesta era în trecere prin zona în care se lucrează”, a transmis președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea.
49 - News Moldova

News Moldova îți recomandă și ...   Senatorul PSD de Bacău, Bianca Purcărin: „Ministerul Sănătății, în parteneriat cu ONAC, a lansat în consultare publică licitațiile pentru achiziția de unități mobile de screening pentru cancer”


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top