fbpx
Connect with us

Valentin IVANCEA în vizită de lucru pe șantier! Președintele Consiliului Județean BACĂU a inspectat lucrările de pe DJ117

Vizita de lucru pe santierul de pe DJ117 Bacau 1 - News Moldova

Bacau

Valentin IVANCEA în vizită de lucru pe șantier! Președintele Consiliului Județean BACĂU a inspectat lucrările de pe DJ117


Vizită de lucru pe șantierul de pe DJ117 Bacău 

Miercuri, 4 august a.c., președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, alături de primarul comunei Berzunți, Ştefan Tifan și împreună cu antreprenorul, au verificat stadiul execuției lucrărilor de modernizare a DJ 117, investiție finanțată de CJ Bacău prin Serviciul Public Județean de Drumuri.

Potrivit oficialului, lucrările se derulează în ritm susținut, în pofida complexității investiției care presupune, între altele:

  • realizarea unui sistem rutier format din strat de balast, piatră spartă și două straturi de mixtură asfaltică;
  • acostamente consolidate din beton;
  • șanțuri și rigole carosabile și drenuri;
  • consolidare cu ziduri de sprijin din beton;
  • podețe din elemente prefabricate tip C2, P2 si D5;
  • 3 poduri noi;
  • lucrări de siguranța circulației, semnalizare rutieră după execuție: parapet metalic tip H1, indicatoare și marcaje rutiere, borne hectometrice și kilometrice.

Valentin IVANCEA:Am convingerea că modernizarea acestui drum va contribui, din plin, la valorificarea potențialului turistic al Văii Trotuşului”

„Am convingerea că modernizarea acestui drum va contribui, din plin, la valorificarea potențialului turistic al Văii Trotuşului, încă neexploatat la adevărata sa posibilitate, şi va spori siguranța în traficul rutier, atât de importantă pentru toți participanții”, a declarat președintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA.

Valoarea investiției în modernizarea DJ 117 se ridică la peste 4 milioane de euro, urmând ca lucrările să se încheie în prima jumătate a anului următor.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PNL Cătălina Ciofu: „Să nu îi uităm pe cei care pot crea România prosperă și echitabilă de mâine”


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top