fbpx
Connect with us

Valentin IVANCEA, președintele CJ Bacău: “A fost finalizat corpul A din cadrul Secției de Pediatrie, proiect care cuprinde și reabilitarea pavilioanelor B & C”

ivancea - News Moldova

Bacau

Valentin IVANCEA, președintele CJ Bacău: “A fost finalizat corpul A din cadrul Secției de Pediatrie, proiect care cuprinde și reabilitarea pavilioanelor B & C”


A fost finalizat corpul A din cadrul Secției de Pediatrie, proiect care cuprinde și reabilitarea pavilioanelor B & C, investiție în valoare totală de aprox. 32 milioane lei, finanțată integral de Consiliul Județean Bacău, a anunțat Valentin IVANCEA, președintele CJ Bacău

ivancea 2 - News Moldova

Lucrările deosebit de complexe, constând în cămășuirea tuturor stâlpilor cu oțel beton, realizarea subzidirilor de rezistență, introducerea locală de pereți din beton armat, executarea sistemelor termoizolante, izolații hidrofuge, înlocuirea în totalitate a tâmplăriei, instalațiilor electrice, sanitare & fluide medicale, precum și executarea finisajelor interioare /exterioare, conferă clădirii un aspect deosebit, asigurând toate condițiile necesare pentru desfășurarea unui act medical corespunzător.
ivancea 1 - News Moldova
Împreună cu managerul spitalului Dr. Dana Cristina Călțaru și directorul de îngrijiri medicale – As. Ciupală Liliana, am vizualizat pe fiecare etaj lucrările executate. Odată cu retragerea echipelor de constructori, prin grija managerul SJU, s-a trecut la curățarea și amenajarea saloanelor, cu propriul personal, astfel încât în cel mai scurt timp și cu cheltuieli minime, acesta să fie dat în funcțiune la întreaga sa capacitate.
ivancea 4 - News Moldova
În mod cert, prin operaționalizarea acestui obiectiv, cadrele medicale și pacienții vor avea la dispoziție un spațiu care va crea condiții optime pentru asigurarea unui act medical de calitate.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top