fbpx
Connect with us

Vasile BUDACĂ a depus jurământul ca deputat PSD de Bacău

Vasile BUDACĂ a depus jurământul ca deputat PSD de Bacău - News Moldova

Bacau

Vasile BUDACĂ a depus jurământul ca deputat PSD de Bacău

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Noul deputat PSD Bacău, Vasile Budacă, a depus jurământul în Parlamentul României, devenind astfel reprezentantul locuitorilor de pe Valea Trotușului și Valea Tazlăului în forul legislativ național

Acesta preia mandatul de la Claudiu Ilișanu, care a demisionat pentru a putea fi numit în funcția de prefect al județului.

Originar din Comănești și în vârstă de 49 de ani, Budacă aduce în sala parlamentară o experiență vastă, având la bază o diplomă în Teologie obținută la București și un master în Administrație Publică la Universitatea „George Bacovia” din Bacău.

În declarația sa de după depunerea jurământului, noul deputat a subliniat importanța reprezentării comunităților pe ale căror umeri își va asuma responsabilitatea.

„Locuitorii de pe Văile Trotușului și Tazlăului sunt reprezentați, începând de astăzi, în Parlamentul României! Am depus jurământul ca deputat al Partidului Social Democrat cu convingerea că rezultatele muncii din ultimii 15 ani, în cadrul organizației județene Bacău, sunt recunoscute și validate la cel mai înalt nivel”, a declarat Budacă.

El a promis că va fi un intermediar dedicat și un susținător fervent al nevoilor și aspirațiilor locuitorilor din cele două văi, evidențiind eforturile colective și colaborarea cu aleșii locali pentru dezvoltarea comunităților. Budacă a afirmat că această oportunitate îl motivează să fie mai implicat și mai dedicat în slujirea cetățenilor în anii următori.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top