Connect with us

Vești BUNE pentru locuitorii din SLĂNIC MOLDOVA! Primarul Gheorghe BACIU: ”Reabilitarea tuturor școlilor din Slănic Moldova este un proiect pe care dorim să îl implementăm pe noile axe de finanțare”

Bacau

Vești BUNE pentru locuitorii din SLĂNIC MOLDOVA! Primarul Gheorghe BACIU: ”Reabilitarea tuturor școlilor din Slănic Moldova este un proiect pe care dorim să îl implementăm pe noile axe de finanțare”

Infrastructura educațională – prioritate a primăriei Slănic Moldova

Analizele și studiile internaționale arată că infrastructura educației este un factor esențial al procesului educațional, care are efecte directe asupra rezultatelor elevilor, inclusiv participarea, retenția, motivația și performanțele.

Infrastructura educaţională constituie elemente vitale ale mediilor de învățare din școli şi universităţi. Rezultatele cercetărilor în domeniu sugerează că infrastructura de foarte bună calitate conduce la îmbunătățirea predării, a rezultatelor școlare ale elevilor şi reducerea abandonului școlar, pe lângă alte beneficii.

Școlile din orașul băcăuan SLĂNIC MOLDOVA au fost amenajate și modernizate pentru un standard educațional mai ridicat, atât pentru elevi, cât și pentru profesori

În cadrul emisiunii Agenda Primarului”  de la NEWS MOLDOVA, primarul orașului Slănic Moldova, Gheorghe BACIU a declarat că școlile din Slănic Moldova au fost amenajate și modernizate pentru o mai bună desfășurare a activității.

Totodată, în trecut, în Slănic Moldova nu exista nicio grădiniță cu program prelungit, în acest context, primăria a prioritizat acest proiect, iar în acest moment la Slănic Moldova sunt trei grădinițe cu program prelungit.

Școlile din Slănic Moldova au fost amenajate și modernizate pentru un standard educațional mai ridicat. Înainte, în Slănic Moldova nu exista o grădiniță cu program prelungit! Am prioritizat acest proiecte, iar la acest moment, avem trei grădinițe cu program prelungit.

De asemenea, instituțiile de învățământ au fost dotate cu mobilierul necesar și au fost oferite tablete pentru fiecare copil având în vedere contextul epidemiologic”,  a declarat Gheorghe BACIU.

Gheorghe BACIU: ”Din toamna toată educația preșcolară în Slănic Moldova va fi cu program prelungit

Potrivit primarului Gheorghe BACIU, din această toamnă, la Slănic Moldova, toată educația preșcolară va fi cu program prelungit.

Totodată primăria va susține cu jumătate din costul hranei. Programul va fi de la 7:00 dimineața până la 7:00 seara.

”Din toamna aceasta toată educația preșcolară în Slănic Moldova va fi cu program prelungit. Totodată susținem de la primărie jumătate din costul hranei pentru acești copii. Programul va fi de la 7:00 dimineața până la 7:00 seara.

Avem mai multe proiecte care au ca obiectiv final construirea terenurilor de sport în Slănic Moldova deoarece ne dorim ca tinerii din Slănic Moldova să își consume energia benefic, făcând mișcare alături de colegii și prietenii lor, dezvoltându-și astfel spiritul de competiție”, a declarat primarul Gheorghe BACIU.

Primarul Gheorghe BACIU a ținut să mai anunțe că în viitor, toate școlile din Slănic Moldova vor fi reabilitate.

Totodată, la Slănic Moldova va fi construită și o bază sportivă pentru tinerii sportivi din oraș.

”Reabilitarea tuturor școlilor din Slănic Moldova este un proiect pe care dorim să îl implementăm pe noile axe de finanțare.

Totodată, vreau să anunț că în Slănic Moldova vom face și o bază sportivă modernă pentru a avea posibilitatea și sportivii să se antreneze. Noi avem în acest moment o sala de sport cu 240 de locuri, dar nu avem teren exterior pentru această sală”, a concis primarul orașului Slănic Moldova, Gheorghe BACIU.

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top