fbpx
Connect with us

2,4 milioane de euro alocate municipiului Botoșani prin Programul RO – Mediu

Botosani

2,4 milioane de euro alocate municipiului Botoșani prin Programul RO – Mediu

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a semnat astăzi, alături de ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP), Barna Tanczos, un contract de finanțare din cadrul Programului „Mediu, Adaptare la Schimbări Climatice și Ecosisteme” (RO – Mediu)

În valoare de 2,4 milioane de euro (12,3 milioane de lei), proiectul ce va fi implementat la nivelul municipiului Botoșani se referă la închiderea stațiilor de stocare temporare (SST) neconforme a deșeurilor.

Practic, vor fi închise cele 3 SST-uri din zona I.C. Brătianu – DN 29. Ulterior, se vor crea cel mai probabil spații verzi.

News Moldova îți recomandă și ...   TRAGEDIE în familia unei cunoscute artiste botoșănene

„Suntem determinați să aliniem municipiul Botoșani la nivelul orașelor moderne, care au implementat și continuă să implementeze măsuri care îmbunătățesc condițiile de trai ale cetățenilor și estetica zonelor urbane, respectând și protejând în egală măsură mediul înconjurător”, a precizat primarul Cosmin Andrei, amintind demersurile realizate de municipalitatea botoșăneană în înnoirea parcului auto al operatorului de salubrizare Urban Serv sau proiectele depuse și finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) în ce privește înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar sau amenajarea a 200 de insule ecologice digitalizate.

News Moldova îți recomandă și ...   Antrenor de la Clubul Sportiv Botoșani, acuzat că ar fi agresat sexual două eleve

Programul „Mediu, Adaptare la Schimbări Climatice și Ecosisteme” (RO – Mediu) este finanțat de Mecanismul Financiar Spațiul Economic European (SEE) 2014 – 2021, derulat de MMAP în calitate de Operator de Program.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Botosani

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top