fbpx
Connect with us

3.000 de pachete de țigări de contrabandă confiscate cu focuri de armă în Botoșani

3 1 - News Moldova

Botosani

3.000 de pachete de țigări de contrabandă confiscate cu focuri de armă în Botoșani


Poliţiştii de frontieră din Botoşani au descoperit şi confiscat 3.000 de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare totală de aproximativ 37.500 de lei, în urma unei acţiuni desfăşurate în zona lor de competenţă

În data de 26 septembrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti au organizat o operaţiune pentru combaterea contrabandei cu ţigări, pe baza unor informaţii primite.

News Moldova îți recomandă și ...   Mâine va avea loc inaugurarea Heliportului din Botoșani

În timpul operaţiunii, în jurul orelor 22.45, un echipaj format din poliţişti de frontieră a observat în direcţia localităţii Bobuleşti, două persoane care nu şi-au putut justifica prezenţa în zonă.

În momentul în care acestea au remarcat patrula Poliţiei de Frontieră, au fugit, profitând de întuneric şi vegetaţia densă din zonă.

Din cauza faptului că persoanele în cauză nu s-au supus somaţiilor verbale, au fost trase cinci focuri de avertisment în plan vertical, în conformitate cu prevederile legale, însă nici în acest caz, indivizii nu au oprit.

News Moldova îți recomandă și ...   Amendă de 42.272 de lei impusă Spitalului Mavromati din Botoșani de CAS în cazul „Alexandra Ivanov”

S-au luat măsuri pentru monitorizarea zonei în vederea identificării şi reţinerii persoanelor implicate, iar în scurt timp, poliţiştii de frontieră au găsit mai multe colete voluminoase ascunse în vegetaţie, ambalate în folie şi prevăzute cu chingi de transport.

La inventarierea bunurilor, s-a constatat că în colete se aflau 60.000 de ţigări (3.000 de pachete), în valoare de 37.500 de lei. Aceste bunuri au fost ridicate de către poliţişti, în vederea continuării cercetărilor.

News Moldova îți recomandă și ...   Gospodărie și anexă din Botoșani, cuprinse de un INCENDIU devastator

Poliţiştii de frontieră vor desfăşura investigaţii sub suspiciunea săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cu scopul de a identifica şi depista toate persoanele implicate, urmând să fie luate măsurile legale corespunzătoare la finalizarea anchetei.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top