Connect with us

4 case din BOTOȘANI și IAȘI scotocite de procurorii DIICOT. Proprietarii sunt bănuiți de TRAFIC de DROGURI

Botosani

4 case din BOTOȘANI și IAȘI scotocite de procurorii DIICOT. Proprietarii sunt bănuiți de TRAFIC de DROGURI

Reținuți pentru trafic de droguri

În perioada 30-31 martie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Botoșani, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în Botoșani și Iași, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

 Începând cu luna ianuarie 2021, doi bărbați, sprijiniți de două femei, ar fi desfășurat activități de procurare și vânzare de droguri de risc și substanțe psihoactive, fără drept

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna ianuarie 2021, doi bărbați, sprijiniți de două femei, ar fi desfășurat activități de procurare și vânzare de droguri de risc și substanțe psihoactive, fără drept.

Drogurile și substanțele psihoactive ar fi fost cumpărate din străinătate, iar, după ce ar fi fost introduse în țară, ar fi fost preluate prin persoane interpuse și ridicate de la firme de coletărie.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 6 telefoane mobile, substanțe vegetale (susceptibile de a fi cannabis), substanțe psihoactive, bani, două laptopuri și trei cântare de precizie

 În cauză, la data de 30 martie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Botoșani și Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, sub coordonarea procurorului de caz, au executat două acțiuni de prindere în flagrant delict, în municipiul Botoșani, respectiv în județul Suceava.

Față de cele 4 persoane, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Tribunalului Botoșani, cu propunerea de arestare preventivă

Polițiștii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Botoșani au beneficiat de sprijinul colegilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate Suceava și Iași.                                                                     

Pe parcursul întregului procesul penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum si de prezumția de nevinovăție.

Continue Reading
You may also like...

Coordonatorul departamentului ANCHETE din cadrul News Moldova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jurnalisti

To Top