Connect with us

(A) ÎN ATENȚIA CETĂȚENILOR comunei Mihai Eminescu, Botoșani

Botosani

(A) ÎN ATENȚIA CETĂȚENILOR comunei Mihai Eminescu, Botoșani

Primăria comunei Mihai Eminescu vă anunță că în baza Ordinului nr. 313/01.10.2021 emis de Prefectura Botoșani,  începând cu data de 16.11.2021 Unitatea Administrativ Teritorială a început pregătirea activităților specifice sezonului rece.

Așadar, toți locuitorii comunei sunt rugați să nu obstrucționeze drumurile publice fie cu diverse materiale (lemne, materiale de construcții, resturi vegetale, etc), fie cu utilaje sau autovehicule.
În conformitate cu art.9.2., pct. 6 din Regulamentul privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea comunei Mihai Eminescu, aprobat prin H.C.L. nr 26/12.03.2018, ocuparea sau parcarea pe domeniul public (drumuri) a autovehiculelor de orice fel, care împiedică procesul de deszăpezire în sezonul rece (15 noiembrie – 15 martie) se sancționează cu amendă cuprinsă între 700 lei – 1.200 lei pentru persoanele fizice și 900 lei – 1.500 lei pentru persoanele juridice.

Parcarea se va face în curțile sau garajele proprietarilor acestora.

De asemenea, ocuparea sau parcarea pe domeniul public (drumuri) a autovehiculelor de orice fel, care împiedică procesul de deszăpezire, pot crea situații în care utilajul de deszăpezire să nu poată proceda la curățarea aleii/străzii/drumului în cauză sau de a vă deteriora autovehiculul datorită spațiului insuficient.

Primăria comunei Mihai Eminescu vă reamintește că Regulamentul privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea comunei Mihai Eminescu, aprobat prin H.C.L. nr 26/12.03.2018 îl puteți găsi pe site-ul oficial al Primăriei – http://comunamihaieminescu.ro/.

Vă mulțumim pentru înțelegere

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top