fbpx
Connect with us

Accident feroviar grav în comuna Albești! Mașină lovită de trenul Dorohoi – Iași, două tinere transportate la spital!

Accident feroviar grav în comuna Albești! Mașină lovită de trenul Dorohoi – Iași, două tinere transportate la spital! - News Moldova

Botosani

Accident feroviar grav în comuna Albești! Mașină lovită de trenul Dorohoi – Iași, două tinere transportate la spital!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Duminică seara, un apel de urgență primit prin 112 a alertat pompierii militari din comuna Albești cu privire la un accident feroviar în apropierea haltei Zlătunoaia. Trenul Dorohoi – Iași și un autoturism au fost implicate într-o coliziune gravă

La locul incidentului, echipele de intervenție au găsit un autoturism grav avariat, condus de un șofer în vârstă de 23 de ani. Din nefericire, în mașină se aflau și trei pasageri, două tinere și șoferul.

În urma evaluărilor inițiale, s-a constatat că două persoane erau grav rănite și necesitau transport medical urgent. O tânără de 19 ani și o adolescentă de 16 ani au fost preluate de echipajele de intervenție și transportate la spital.

Pentru tânăra de 19 ani, rănile fiind grave, a fost solicitat în întâmpinare echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD. În ciuda încercărilor de a-i oferi îngrijire medicală promptă, șoferul, în vârstă de 23 de ani, a refuzat transportul la spital.

În ceea ce privește pasagerii trenului, o evaluare rapidă a celor 47 de persoane aflate la bord (45 de călători, 1 mecanic conductor și șeful de tren) a indicat că niciuna dintre acestea nu a suferit vătămări în urma impactului.

Pompierii au acționat și pentru a preveni riscul de izbucnire a unui incendiu, asigurând siguranța zonei și gestionând situația cu profesionalism și promptitudine. Autoritățile locale și echipajele de intervenție rămân vigilente în fața situațiilor de urgență pentru a asigura protecția și siguranța comunității.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top