Connect with us

UPDATE | ACCIDENT GRAV în BUCECEA, Botoșani: un tânăr a DECEDAT, alți 2 se află în stare critică la SPITAL

Botosani

UPDATE | ACCIDENT GRAV în BUCECEA, Botoșani: un tânăr a DECEDAT, alți 2 se află în stare critică la SPITAL

ACCIDENT pe DN 29C: un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața

UPDATE: La data de 07 iulie 2021, polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe Drumul Național DN 29C, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a stabilit următoarea situație de fapt:

Un tânăr de 22 de ani, din orașul Bucecea, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Drumul Național DN 29 C, direcția de deplasare dinspre Bucecea înspre localitatea Călinești, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, împrejurare în care părăsește partea carosabilă, impactează trei arbori de pe zona de siguranță din partea stângă a direcției sale de deplasare, după care revine și se oprește pe mijlocul drumului.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și al unui tânăr de 21 de ani, din comuna Hănțești, județul Suceava,  pasager în autoturism pe locul din dreapta față. De asemenea, un alt tânăr de 28 de ani, din județul Olt, aflat pe bancheta din spate a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă pentru stabilirea împrejurărilor în care   s-a produs evenimentul rutier.

Autoturismul s-a izbit într-un copac de pe marginea carosabilului

Un tânăr și-a pierdut viața și alți 2 se află în stare gravă la spital după un accident cumplit petrecut în această dimineață.

Pompierii botoșăneni au intervenit, în această dimineață, la un accident rutier produs pe raza localității Călinești, orașul Bucecea. În eveniment a fost implicată o singură mașină în care se aflau trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 27 ani.

La fața locului au ajuns o autospecială de descarcerare și una cu apă și spumă și trei ambulante și au constatat ca în autoturismul izbit în copac erau 2 persoane incarcerate. A treia era în afara mașinii. Pompierii au scos pe cei doi tineri de pe scaunele din fața.

Toate victimele au fost preluate de echipajele SAJ. Pentru unul s a declarat decesul, ceilalți doi, din care unul în stare gravă, sunt în drum spre spital.

Continue Reading
You may also like...

Coordonatorul departamentului ANCHETE din cadrul News Moldova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top