fbpx
Connect with us

Actor de la Teatrul ‘Mihai Eminescu’ din Botoșani, ÎMPUȘCAT accidental în timpul repetițiilor cu o armă airsoft

https www.gandul.ro wp content uploads 2024 02 actor razvan amitroaei impuscat scena main - News Moldova

Botosani

Actor de la Teatrul ‘Mihai Eminescu’ din Botoșani, ÎMPUȘCAT accidental în timpul repetițiilor cu o armă airsoft


Un actor în vârstă de 33 de ani de la Teatrul ‘Mihai Eminescu’ din Botoșani a ajuns vineri la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență ‘Mavromati’ după ce a fost împușcat accidental în timpul repetițiilor pentru un spectacol viitor

Potrivit managerului unității medicale, medicul Monica Adăscăliței, actorul a suferit un traumatism de glob ocular în urma descărcării unei bile din arma airsoft a colegului său.

“La sosirea la Unitatea de Primiri Urgențe, pacientul prezenta un traumatism de glob ocular. A fost consultat de medicii de urgență și, ulterior, de medicul specialist oftalmolog, iar diagnosticul a fost de traumatism de glob ocular minor, cu reacții conjunctivale”, a declarat medicul Monica Adăscăliței.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele incidentului. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, Delia Nenișcu, a declarat:

“În urma informațiilor apărute în spațiul public conform cărora o persoană ar fi fost împușcată cu o armă tip airsoft în timpul unor repetiții pentru o scenă de teatru, fiindu-i create leziuni minore, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani și Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase efectuează verificări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederile legale în ceea ce privește regimul armelor și munițiilor.”


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top