fbpx
Connect with us

Adolescent de 16 ani din Botoșani, lovit mortal de tatăl său cu sapa în cap

47 - News Moldova

Botosani

Adolescent de 16 ani din Botoșani, lovit mortal de tatăl său cu sapa în cap


Individul din comuna Corlăteni, județul Botoșani, acuzat de tentativă de omor în urma unui conflict familial, va fi adus în fața instanței în urma deciziei Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani

P.G., în vârstă de 63 de ani, se confruntă acum cu acuzația de violență în familie sub forma tentativă de omor, ca urmare a incidentului care a avut loc în data de 6 iunie 2023.

În cadrul acestui eveniment, desfășurat în curtea locuinței din satul Corlăteni, P.G. a lovit cu o sapa fiul său, în vârstă de 16 ani, în zona capului.

Această acțiune i-a cauzat tânărului leziuni cranio-cerebrale grave, necesitând 40-45 de zile de îngrijiri medicale pentru recuperare și punându-i viața în pericol.

Deși etapa curentă a procesului penal reprezintă finalizarea investigațiilor și trimiterea cazului spre instanță pentru judecare, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani subliniază importanța respectării principiului prezumției de nevinovăție, conform Codului de procedură penală.

”Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top