fbpx
Connect with us

Afacerea “PANSELUŢA” lovește din nou la Primăria BOTOŞANI! Scurt istoric

Afacerea “PANSELUŢA” lovește din nou la Primăria BOTOŞANI! Scurt istoric - News Moldova

Botosani

Afacerea “PANSELUŢA” lovește din nou la Primăria BOTOŞANI! Scurt istoric

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Primăria Botoşani continuă şi anul acesta “afacerea panseluţa” şi e dispusă să cheltuie în acest scop peste 130.000 de lei

Recent, Primăria Botoşani a achiziţionat, prin cumpărare directă, “răsad flori anuale produse la ghivece de diferite dimensiuni”, suma fiind de 134.998,2 lei, bani în care intră şi plantarea.

Afacerea “PANSELUŢA” lovește din nou la Primăria BOTOŞANI! Scurt istoric - News Moldova

Firma care a ofertat este SC PRONTO EDIL SRL, o mai veche cunoştinţă a cititorilor News Moldova şi o societate care se dovedeşte un “colaborator” de nădejde al Primăriei Botoşani, indiferent de… primar.

Compania PRONTO EDIL SRL funcționează din 2004, iar principalul obiect de activitate îl reprezintă „Cultivarea altor plante nepermanente”. În 2019, firma în cauză figura cu un număr mediu de doar 3 angajați. De asemenea, pentru 2019 firma a declarat un profit net de 23.062 RON la o cifră de afaceri de 556.135 RON.

Afacerea “PANSELUŢA” lovește din nou la Primăria BOTOŞANI! Scurt istoric - News Moldova

PRONTO EDIL SRL este deținută de un fost deputat PDL, Roman Cristian Constantin și un fost inspector școlar, Astancăi Constantin.

Cu cei 3 angajați declarați, firma PRONTO EDIL SRL se pare că bifează licitațiile lansate de primăriile din județ și nu numai pentru furnizarea și răsădirea plantelor decorative, după cum News Moldova a relatat.

Afacerea „PANSELUȚA” revine puternic în BOTOȘANI! Alt PRIMAR, același FURNIZOR

Iar despre afacerile anterioare, de asemenea: În perioada 2016-2021, firma condusă de Cristi Roman a prins circa 100 de contracte cu instituțiile de stat de unde a încasat aproximativ 1.000.000 RON. 

De asemenea, în primăvara anului 2020, tot PRONTO EDIL SRL a bifat licitația lansată de primăria Botoșani pentru aceleași servicii. Atunci, primăria condusă de liberalul FLUTUR a plătit 134.913,66 RON către firma lui Roman pentru furnizarea și răsădirea plantelor decorative.

Achiziția de PANSELUȚE – o activitate specifică STĂRII DE URGENȚĂ pentru Administrația FLUTUR! Un fost DEPUTAT a câștigat contractul


Continue Reading
You may also like...

Absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea Al. I. Cuza Iaşi. Jurnalist News Moldova şi Monitorul de Neamţ şi Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top