Connect with us

AGA TRANS SRL Botoșani, abonament la contracte cu statul! Aproape 12.000.000 RON în ultimii 4 ani de activitate

Botosani

AGA TRANS SRL Botoșani, abonament la contracte cu statul! Aproape 12.000.000 RON în ultimii 4 ani de activitate

AGA TRANS SRL, firmă de transport din Botoșani cu abonament la contracte cu statul pentru lucrări de reparare a drumurilor

Firma de transport din Dorohoi, Botoșani, AGA TRANS SRL a caștigat un contract de circa 500.000 RON pentru refacerea drumurilor de interes local din comuna Hilișeu Horia afectate de inundații, potrivit informatiilor publicate pe site-ul de licitatii publice SEAP.

Licitația a fost organizată de primăria comunei Hilișeu Horia, iar firma câștigătoare este abonată la contracte cu instituțiile statului. Contractul a fost atribuit luni, 19 iulie a.c., valoarea acestuia fiind de 512.237,55 RON fără TVA. 

Lucrările necesare pentru refacerea acestor drumuri și aducerea la starea lor iniţiala sunt următoarele:

  • Scarificarea și reprofilarea cu autogreder a platformei drumurilor;
  • Completarea pietruirii existente cu un strat de balast (min. 10 cm), udarea și compactarea stratului de balast.

AGA TRANS SRL este controlată de omul de afaceri Radu AGACHI. Acesta este administratorul și unicul acționar din firmă. Societatea din Dorohoi este înființată în 1995 și are drept obiect principal de activitate „4941 – transporturi rutiere de mărfuri”.  Aceasta clasa include toate activitățile de transport rutier de mărfuri, închirieri de camioane cu șofer și transportul mărfurilor cu vehicule cu tracțiune animală sau umană. 

Pentru anul 2020, firma de transport din Dorohoi a declarat un profit net de 2.354.671 RON la o cifră de afaceri de 7.630.249 RON, aproape dublu față de anul 2019. AGA TRANS SRL are 24 de angajați. 

Deși cu un obiect de activitate nișat pe transportul mărfurilor, AGA TRANS SRL Dorohoi este abonată la contracte cu statul pentru refacerea drumurilor. Societatea a încheiat contracte inclusiv cu Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Botoșani pentru lucrări de reparare a drumurilor.

Firma de transport, AGA TRANS SRL, a încasat aproape 12.000.000 de RON din contracte cu statul în ultimii 4 ani

Potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice, contractele cu statul pentru firma AGA TRANS SRL Dorohoi au început în 2017. Din acest an și până în prezent, atât prin atribuire directă cât și prin licitație publică, societatea a beneficiat de 334 contracte cu statul de unde a încasat 11.753.878,92 RON.  

De asemenea, pe lângă contractele pentru lucrări de reparare a drumurilor, AGA TRANS SRL Dorohoi încheie numeroase contracte și pentru servicii de închiriere a utilajelor sau de furnizare a diferitelor materiale de construcții.

Pentru furnizarea de produse de balastieră, AGA TRANS SRL a încheiat un contract și cu Regia Națională a Pădurilor – Romsilva.

Ultimele 5 contracte încheiate de AGA TRANS SRL vizează refacerea drumurilor de interes local din comuna Hilișeu Horia, închirierea unui autogreder primăriei comunei Pomârla și furnizarea de materiale de construcții necesare pentru reabilitarea drumurilor către mai multe primării din județ.

În primele 7 luni ale acestui an, AGA TRANS SRL a încheiat un număr de 15 contracte cu statul de unde a încasat peste 1.200.000 RON. 

Deși cu un obiect de activitate din altă sferă, AGA TRANS SRL a încheiat un număr impresionant de contracte cu statul pentru lucrărie de reabilitare a drumurilor.

Firma din Dorohoi se ocupă și cu extracția balastului, iar în 2017 a fost amendată de Garda de Mediu și Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava pentru nerespectarea normelor de mediu și multiple nereguli. AGA TRANS SRL a săpat fără acte de reglementare în malul râului Siret.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top