fbpx
Connect with us

Ample percheziții la Botoșani, într-un dosar de evaziune fiscală! Prejudiciu de 750.000 de lei

Ample percheziții la Botoșani, într-un dosar de evaziune fiscală! Prejudiciu de 750.000 de lei - News Moldova

Botosani

Ample percheziții la Botoșani, într-un dosar de evaziune fiscală! Prejudiciu de 750.000 de lei

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Polițiștii din 15 județe, alături de forțele de ordine din municipiul București, desfășoară 60 de percheziții într-un dosar amplu de evaziune fiscală, cu un prejudiciu estimat la 750.000 de lei

Acțiunea are loc în cadrul unei anchete care vizează săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală prin sustragerea de la plata impozitului pe profit și a TVA.

Dosarul se referă la o societate comercială din județul Mureș, care, conform informațiilor obținute până în prezent, ar fi înregistrat pe conturile de cheltuieli facturi fără conținut economic real în perioada 1 ianuarie 2015 – 31 august 2019. Această practică a condus la sustragerea de la plata impozitului pe profit și a TVA, generând un prejudiciu estimat la 750.000 de lei.

Perchezițiile domiciliare sunt în desfășurare în 15 județe și în municipiul București, vizând locuințe și sedii ale implicatei societăți, precum și a altor persoane implicate în presupusa schemă de evaziune fiscală.

Potrivit comunicatului emis de Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, persoane din județele Cluj, Dolj, Mehedinți, Călărași și Giurgiu vor fi audiate în cadrul anchetei.

Operațiunea este desfășurată cu sprijinul Direcției de Investigare a Criminalității Economice, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, precum și a inspectoratelor de poliție județene implicate în acțiune.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top