fbpx
Connect with us

ASTAZI va fi VALIDAT noul Consiliu de Administrație ELTRANS Botoșani

ASTAZI va fi VALIDAT noul Consiliu de Administrație ELTRANS Botoșani - News Moldova

Botosani

ASTAZI va fi VALIDAT noul Consiliu de Administrație ELTRANS Botoșani


Noul Consiliu de Administrație (CA) al societății de transport public a municipiului Botoșani va fi validat astăzi  la orele 14.00, la mai bine de un an în care activitatea companiei a fost blocată de lipsa acestei structuri.

Societatea de transport public a rămas fără Consiliu de Administrație încă din toamna anului trecut pe fondul unor inconveniente de ordin politic al propunerilor.

Astăzi va avea loc ședința de validare a noului Consiliu de Administraţie al societăţii Eltrans in cadrul careia vor participa cei doi reprezentanți ai Municipiului Botoşani în Adunarea Generală a Acţionarilor, respectiv viceprimarul Bogdan Buhăianu şi Călin Bosovici, consilier municipal. Odată validat, noul Consiliu de Administrație ar urma să numească o nouă conducere, interimară, având în vedere că mandatul directorului general, Victor Ivănescu, s-a încheiat pe 15 octombrie.

Intr-o sedința extraordinară din 13 octombrie, consilierii au aprobat, cu 13 voturi favorabile, desemnarea unui Consiliu de Administrație provizoriu, ai cărui membri sunt Cătălin Ursu, Vasile Ciocan, Elena Paula Cojocariu-Berenţan, Ana Meda Florea și Simion Drelciuc. Cu excepția lui Cătălin Ursu, restul membrilor propuse au mai fost votați de aleșii municipali și la finele lunii aprilie, însă prefectul județului a atacat decizia în instanță.

Noul CA va avea un mandat de șase luni, dar nu mai târziu de pronunțarea sentințelor definitive în cele trei dosare aflate pe masa magistraților.

 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top