Connect with us

Au început LUCRĂRILE pentru noua Bază Sportivă din BUCECEA! Primarul Angel GHEORGHIU: „Valoarea INVESTIȚIEI este de aproximativ 1.000.000 EURO”

Botosani

Au început LUCRĂRILE pentru noua Bază Sportivă din BUCECEA! Primarul Angel GHEORGHIU: „Valoarea INVESTIȚIEI este de aproximativ 1.000.000 EURO”

Au început lucrările la una dintre cele mai așteptate invstiții din BUCECEA. Baza Sportivă Tip 1 prinde contur, anunță primarul Angel GHEORGHIU. Potrivit acestuia, șantierul pentru proiectul finanțat de Compania Națională de Investiții s-a deschis săptămâna trecută, iar lucrările se desfășoară într-un ritm susținut.

„Urmare a demersurilor făcute de-a lungul timpului, o nouă investiție pe care o anunțasem înainte de campania electorală, a demarat și prinde contur. Este vorba despre Baza Sportivă Tip 1 cu finanțare de la Compania Națională de Investiție. Valoarea investiției guvernamentale este de aproximativ 1.000.000 Euro. Este unul dintre proiectele pe care le-am susținut și obținut pentru Bucecea în timpul mandatului meu de Subsecretar de Stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice dar și în Consilul de administrare al CNI”, ne-a declarat primarul Angel GHEORGHIU.

Teren de fotbal, teren multifuncțional de handbal, baschet, volei șu tenis, tribună, parcare și vestiare pentru locuitorii din Bucecea  

Potrivit documentației tehnice, în BUCECEA se va construi o bază sportivă modernă, la standarde europene, cu teren de fotbal și tribune acoperite, teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis. De asemenea, va fi construită și o clădire pentru vestiare cu o suprafață de 400 mp.

Va fi amplasată o tabelă de marcaj și 5 catarge pentru drapel, va fi amenajată și o parcare cu 55 de locuri de parcare, patru locuri pentru persoane cu dizabilități și două pentru autocare.

Baza sportivă va fi completată de alei pietonale și spații verzi.

Coordonatorul departamentului ANCHETE din cadrul News Moldova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top