fbpx
Connect with us

Băiețelul de 3 ani din Botoșani aruncat de mama sa de la etajul unui hotel a deschis ochii

57 - News Moldova

Botosani

Băiețelul de 3 ani din Botoșani aruncat de mama sa de la etajul unui hotel a deschis ochii


Starea băiețelul în vârstă de trei ani din Botoșani, aruncat de la primul etaj al unui hotel de către mama sa, înregistrează progrese semnificative

Echipa medicală din Iași a reușit să-l salveze, iar copilul a început să înregistreze progrese semnificative în ceea ce privește starea sa de sănătate.

În urmă cu câteva zile copilul plângea și reacționa la stimuli, însă acum a fost detubat, a deschis ochii, chiar a spus primele cuvinte, potrivit declarațiilor managerului Spitalului „Sfânta Maria” din Iași, Alina Belu.

Noi detalii despre starea copilului de 3 ani, aruncat de mama lui de la etajul unui hotel din Botoșani

Tatăl a fost chemat să-și vadă copilul, iar primul lucru pe care l-a solicitat Gabriel a fost să mănânce. Copilul rămâne internat la Spitalul Sfânta Maria din Iași.

News Moldova îți recomandă și ...   ISJ Botoșani: Două școli RISCĂ să se ÎNCHIDĂ! Care sunt motivele

Reamintim faptul că o tânără de 23 de ani s-a aruncat împreună cu cei doi copii, în vârstă de doi și, respectiv, trei ani, de la fereastra unui hotel și a amenințat cu sinuciderea.

Gestul disperat al unei mame din Botoșani a lăsat un copil fără viața și altul în stare critică

Din păcate, copilul cel mic a decedat, în timp ce cel mai mare a fost adus în stare critică la Spitalul Clinic „Prof. Nicolae Oblu” din Iași.

News Moldova îți recomandă și ...   Cazul Alexandra, tras la indigo! O altă mămică din Botoșani, internată la maternitate, a dezvăluit că medicii nu i-au răspuns la mesaje!

La data de 20.08.2023, IPJ Botoșani a fost notificat cu privire la incidentul în care o femeie, aflată la etajul 1 al unui hotel, și-a aruncat cei doi copii, în vârstă de 2 și, respectiv, 3 ani, de la balcon, și a amenințat că va săvârși un act suicidal, conform informațiilor furnizate de către anchetatori.

După ce a fost salvată de către pompieri, femeia a susținut că nu a avut intenția de a-și pune copiii în pericol.

News Moldova îți recomandă și ...   Propunere pentru o clinică medicală și ansamblu de locuințe în apropierea Spitalului Județean Botoșani

Ea a trimis un mesaj soțului său, încheindu-l cu cuvintele „Adio”.

La fața locului a fost trimis un negociator, care a reușit să discute cu femeia și să o convingă să coboare în siguranță, iar aceasta a fost transportată la spital pentru a fi supusă unor evaluări medicale, însoțită de polițiști.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a primit un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzaţia de violenţă în familie sub forma de omor şi violenţă în familie sub forma de tentativă de omor.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top