Connect with us

BIBLIOTECA Judeţeană BOTOŞANI, demersuri pentru REABILITARE

Botosani

BIBLIOTECA Judeţeană BOTOŞANI, demersuri pentru REABILITARE

Consiliul Judeţean Botoşani a demarat demersurile pentru reabilitarea Bibliotecii Judeţene şi a corpului B al instituţiei

În acest sens, a fost iniţată o procedură  de cumpărare directă pe SEAP pentru contractarea de servicii pentru expertiza tehnică şi D.A.L.I, verificare D.A.L.I , certificat de urbanism, acorduri, avize, autorizaţii, documentaţii suport “Reabilitare şi dotare imobil situat în Calea Natională nr.64, Biblioteca Judeţeană plus Corpul B Consiliul Judeţean Botoşani.

Suma pusă la bătaie este de 108.000 lei, iar criteriul de atribuire preţul cel mai scăzut. Concret se doreşte realizarea unei expertize tehnice a structurii de rezistenţă; studiu geotehnic, ridicare topografică vizată OCPI; Documentaţie de Avizare a Lucrărilor de Intervenţie (DALI); Documentaţie tehnică pentru obţinere avize, acorduri şi plata taxelor aferente; verificare tehnică a documentaţiei tehnico-economice.

Mai multe informaţii ne-au fost oferite de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Bogdan Dăscălescu. Acesta ne-a comunicat că, iniţial, proiectul, depus la Compania Naţională de Investiţii, prevedea reabilitarea şarpantei clădirii în care funcţionează biblioteca şi şi a corpului B al CJ.

„Ulterior, s-a trecut la ideea reabilitării integrale, astfel că tema de proiectare a DALI cuprinde:  consolidare clădire, reabilitare, învelitoare, instalații: termice, electrice, sanitare, dotare cu echipamente.

Proiectul este pe lista-sinteză a CNI, iar, după elaborarea DALI, documentaţia va fi depusă la Compania Naţională  şi vor fi derulate restul procedurilor”, a declarat Bogdan Dăscălescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani

.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top