fbpx
Connect with us

Botoșăneancă agresată și sechestrată de iubitul bucurestean

politia st 3 scaled 1 scaled - News Moldova

Botosani

Botoșăneancă agresată și sechestrată de iubitul bucurestean


O femeie asistentă medicală din Botoșani, în vârstă de 45 de ani, a fost răpită și agresată de partenerul său, un bărbat în vârstă de 41 de ani, într-un apartament din Sectorul 5 al Bucureștiului

Femeia a reușit să trimită un mesaj unei prietene, în care a descris că este ținută împotriva voinței sale și supusă violenței de către iubitul său.

Ea a fost eliberată de polițiști dintr-un apartament din cartierul Ferentari, unde fusese ținută captivă de către un bărbat pe care îl cunoscuse recent. În momentul intervenției poliției, a avut loc o confruntare fizică în care ambii au suferit leziuni. În momentul în care polițiștii au ajuns la adresa din Sectorul 5 pentru a o salva pe femeie, bărbatul era vizibil sub influența alcoolului, dar a acceptat să deschidă ușa în fața lor.

News Moldova îți recomandă și ...   Plan pus la cale de o adolescentă din Botoșani: A părăsit domiciliul și a informat poliția că a fost răpită și că se simte amenințată în privința vieții sale

Conform surselor din cadrul anchetei, cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în persoană, după ce au interacționat pe internet o perioadă mai lungă. Femeia a fost transportată la Spitalul Bagdasar cu vânătăi și zgârieturi la nivelul mâinilor și unui picior. Din fericire, starea ei a fost stabilă și nu a necesitat internare, așa că a fost dusă la Secția 24 pentru a fi interogată.

„La data de 7 august 2023, Secția 24 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, ar fi fost contactată de o prietenă, prin intermediul unei aplicații de mesagerie online, care i-ar fi spus că este lipsită de libertate și agresată la o adresă din Sectorul 5. În urma activităților specifice, femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost identificată într-un apartament, unde se afla împreună cu prietenul ei”, a precizat Poliția Capitalei.

News Moldova îți recomandă și ...   DECLARAȚII de AVERE 2023 | Dan-Constatin ŞLINCU, deputat PSD BOTOŞANI

Polițiștii din Secția 24 au inițiat un dosar penal în acest caz, iar procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 s-au implicat în investigație.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top