Connect with us

Botoșăneanul Florin GAVRIL, noul consilier de stat în aparatul de lucru al vicepremierului Sorin GRÎNDEANU

Botosani

Botoșăneanul Florin GAVRIL, noul consilier de stat în aparatul de lucru al vicepremierului Sorin GRÎNDEANU

Vicepremierul Sorin Grindeanu are noi consilieri de stat, iar printre aceștia, se află și botoșăneanul Florin Alexandru Gavril, un tânăr în vârstă de 26 de ani

Florin Gavril este consilier al Senatului din 2020 și a exercitat, vreme de două luni, funcția de director de cabinet în Ministerul Tineretului și Sportului, în 2019. Decizia numirii sale a fost publicată în Monitorul Oficial: 

„Este un moment special în viața mea politică, înțelegând totodată responsabilitatea imensă pe care o presupune această funcție. Pentru mine, funcția de consilier de stat reprezintă o mare onoare, o nouă provocare extraordinară și îmi doresc să mă ridic la înălțimea așteptărilor”, a afirmat acesta.

Cine este Florin Alexandru Gavril?

Tânărul a absolvit Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București în 2017, an în care a obținut și nivelul I de certificare pentru profesia didactică, acordat de Facultatea de Psihologie și Științele Educației. În 2015, s-a înscris la Drept în cadrul aceleiași universități, urmând concomitent un master pe Consultanță Agricolă la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București și un master pe Integritate Publică și Politici Anticorupție, pe toate absolvindu-le în 2019, potrivit CV-ului transmis de acesta.

În perioada 2011-2013 a fost vicepreședinte al Consiliului Național al Elevilor, din 2015 până în 2016 a coordonat programul Internship AdministrationBT derulat de Primăria municipiului Botoșani, din 2018 până în 2020 a fost consilier parlamentar la Camera Deputaților, iar în 2019 a fost consilierul ministrului pentru Tineret și Sport. De aproape șapte ani, dezvoltă propria întreprindere agricolă.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Botosani

Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top