fbpx
Connect with us

Caz șocant la Botoșani! O tânără și-a găsit mama moartă în casă, după ce tatăl ar fi împușcat-o în gât!

download.jpeg 10 - News Moldova

Botosani

Caz șocant la Botoșani! O tânără și-a găsit mama moartă în casă, după ce tatăl ar fi împușcat-o în gât!


Incident tragic la Botoșani! Un bărbat și-ar fi împușcat soția din greșeală în gât, luni seara.

Cadavrul femeii de 50 de ani, pe nume Lenuța, a fost descoperit chiar de fata acesteia, de numai 22 de ani într-o casă din județul Botoșani. Femeia avea o plagă împușcată la gât, iar în apropiere a fost găsită o armă cu aer comprimat.

„La data de 4 septembrie 2023, în jurul orei 20:00, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie, de 50 de ani, din comuna Hilișeu Horia a fost găsită în stare de inconștiență în locuință. Aceasta prezenta o plagă împușcată la nivelul gâtului, ulterior fiind constatat decesul de către cadrele medicale”, au anunțat polițiștii. În camera în care se afla cadavrul a fost descoperită o armă. Proprietarul nu are autorizație”, a precizat Poliția din Botoșani.

News Moldova îți recomandă și ...   Cătălin SILEGEANU: "Ar trebui să ne bucurăm de acest miracol al șantierelor și să privim cu admirație cum orașul nostru se transformă în lumina proiectoarelor electorale"

„În camera în care se afla victima a fost descoperită o armă neletală, cu aer comprimat pentru tir sportiv. Din primele verificări s-a stabilit faptul că arma respectivă era procurată dintr-o altă țară si introdusă în România de o cunoștință a familiei victimei, fiind utilizată pentru a alunga animalele sălbatice din apropierea gospodăriei. Arma este din categoria celor supuse autorizării, însă proprietarul nu era autorizat în acest sens”, au explicat polițiștii. Anchetatorii fac verificări pentru a afla ce s-a întâmplat. Ei au deschis un dosar penal de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și contrabandă.

News Moldova îți recomandă și ...   Adolescent de 16 ani din Botoșani, lovit mortal de tatăl său cu sapa în cap

Din cercetările efectuate până în acest moment a reieșit faptul că arma respectivă ar fi fost mânuită de soțul victimei, împrejurare în care s-ar fi descărcat accidental, iar muniția percutată a rănit femeia în zona gâtului. Bărbatul ar fi împrumutat arma de la un tânăr, de 21 de ani, din aceeași localitate care ar fi procurat-o dintr-o altă țară si a introdus-o în România fără drept”, conform IPJ Botoșani.

News Moldova îți recomandă și ...   De ce a murit Alexandra la maternitatea din Botoșani? Afecțiunile dezvăluite de medicii legiști!


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top