fbpx
Connect with us

Bursă lunară pentru copiii Alexandrei Ivanov, tânăra decedată la Maternitatea din Botoșani

WhatsApp Image 2023 09 04 at 11.14.09 - News Moldova

Botosani

Bursă lunară pentru copiii Alexandrei Ivanov, tânăra decedată la Maternitatea din Botoșani


Un medic din Botoșani propune colegilor din sistemul medical și celor interesați să se alăture efortului său și de a susține cei 3 copii care au rămas orfani în urma tragicului deces al Alexandrei Ivanov

Cristina Tudora, specialistă în stomatologie, s-a adresat medicilor din Botoșani și din afara județului, precum și farmaciștilor și oamenilor de afaceri, cu următorul mesaj:

“Doresc să vă invit să vă alăturați inițiativei mele de a contribui lunar la susținerea celor 3 copii care au rămas orfani în urma tragicului deces al Alexandrei Ivanov.

Această invitație se adresează tuturor profesioniștilor din domeniul medical, indiferent de specializare (medici de familie, medici spitalici, stomatologi etc.), farmaciști, precum și antreprenorilor privați.

Planul meu este să instituim o bursă pe termen lung, denumită ‘Bursa Alexandra’, pentru fiecare dintre cei 3 copii, care să fie acordată lunar. Scopul este de a asigura că acești copii primesc educația de care au nevoie în condiții decente și că au oportunitatea de a-și alege o carieră fără a fi împiedicați de dificultățile financiare.

Evident, banii nu pot înlocui iubirea și prezența unei mame, dar pot contribui la creșterea și dezvoltarea lor ca indivizi. Chiar dacă vom fi puțini în număr, împreună putem să aducem un mic confort în viața acestor copii și să contribuim la construirea viitorului lor.

Cu speranța că mesajul meu va fi înțeles corect și că veți susține această inițiativă, am luat această decizie de a acționa în acest sens.”

News Moldova îți recomandă și ...   Un profesor din Botoșani s-a împușcat la marginea pădurii. A fost găsit de două colege de la școala unde lucra


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top