Connect with us

CĂTĂLIN SILEGEANU, atac la adresa USR: Încep singuri să-și dea măștile jos și să –și arate adevăratele intenții

Botosani

CĂTĂLIN SILEGEANU, atac la adresa USR: Încep singuri să-și dea măștile jos și să –și arate adevăratele intenții

USR-iștii încep singuri să-și dea măștile jos și să –și arate adevăratele intenții

Cătălin Silegeanu precizează faptul că Partidul Uniunea Salvați România și-a atras simpatizanții prin simplul fapt că era o alternativă la dezamăgirea cetățenilor, cauzată de întreaga clasă politică din ultimii ani de zile și cam atât!

Această imagine pe care au vrut să și-o creeze usr-iștii a rezistat până când au ajuns să guverneze cu liberalii și am putut vedea cu toții cum se luptă și ei după putere și funcții, nicidecum pentru binele și interesul românilor, așa cum strigau în ultimele campanii electorale.

„Mai nou, USR-ul își arată adevăratele intenții prin faptul că denigrează întelegerea politică dintre PSD și PNL la nivel local, partide care au decis să facă pace pentru a reuși finalizarea mai multor proiecte de mare interes pentru botoșăneni. Reprezentanții USR Botoșani critică în spațiul public, această colaborare dintre cele mai mari partide politice, invocând doar că sunt doar interese personale și nimic bun pentru cetățeni.”, a declarat Cătălin Silegeanu.

Acesta se întreabă dacă reprezentanții USR Botoșani pot prezenta cetățenilor, mai ales celor le-au dat votul de încredere, realizările lor ca și partid politic, care au destui oameni în Parlament să atragă proiecte de investiții pentru botoșăneni

„Eu, ca și subantreprenor, am participat la multe proiecte prin PNDL și am montat rosturi de dilatație în multe zone diferite din tară. De aceea, pot afirma  că am văzut și văd schimbări  peste tot, avem drumuri noi , rețele de apă și canalizare.”, a declarat Cătălin Silegeanu. 

Deși , de foarte multe ori a taxat acțiunile acestor partide politice, pe care nu le-a considerat ca fiind cele mai bune sau nu a crezut că pot fi realizabile, fiind gândite doar pentru imaginea partidului, acum, Cătălin Silegeanu poate să apreciez această decizie de a ajunge la o înțelegere politică pe plan local pentru binele botoșănenilor, care efectiv s-au săturat de circ pe banii lor, atât în Consiliul Local, în Consiliul Județean cât și la nivel de Parlament.

„Așadar, să apreciem pe oricare om politic care se implică și  aduce bani de la Guvern pentru dezvoltarea județului nostru. Să dăm dovadă de maturitate și unitate pentru a demonstra că respectăm botoșănenii! Stimați usr-iști, restul criticelor nu-și mai au rostul, iar dacă nu sunteți mulțumiți de cele 25 de proiecte pe care ni le promit a se concretiza cele două formațiuni politice, PSD și PNL,  cu bani de la Guvern, vă provoc să ne demonstrați că USR poate mai mult decât atât, mai ales că doriți să vă creșteți procentul de voturi câștigate la următoarele alegeri electorale. Mult succes!”, a precizat Cătălin Silegeanu. 

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

News Moldova LIVE

ANUNT

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top