fbpx
Connect with us

Cătălin SILEGEANU: „Compania Hidroplasto susține proiectul socio-cultural CONCERTE PE SIRET! Aderarea noastră vine dintr-un simț al datoriei!”

SILEGEANU - News Moldova

Botosani

Cătălin SILEGEANU: „Compania Hidroplasto susține proiectul socio-cultural CONCERTE PE SIRET! Aderarea noastră vine dintr-un simț al datoriei!”


Compania Hidroplasto, unul dintre cei mai mari reciclatori din România și producător de fabricate pentru construcții patentate, susține proiectul socio-cultural „Concerte pe Siret”, inițiat de Fundația Pro Patrimonio, o colecție de evenimente care se vor desfășura în județul Botoșani, în perioada 18 – 24 iulie a.c.

„Ne alăturăm nu doar unei organizații non-guvernamentale care își asumă misiunea conservării unor obiective de patrimoniu, ci unor oameni care trudesc pentru a reîmprospăta valorile autohtone, culoarea locală.

Munca din spatele evenimentelor care vor înviora trei comunități botoșănene este o ancoră pentru viața socială, un îndemn la implicare și un prilej de împărtășire a zestrei culturale cu generațiile viitoare. Fiecare om care iubește aceste meleaguri este dator să contribuie la continuarea poveștii lor. Prin urmare, aderarea noastră vine dintr-un simț al datoriei”, a declarat directorul general al SC Hidroplasto SRL, Cătălin Silegeanu.

News Moldova îți recomandă și ...   Tragic accident rutier pe un drum din Botosani. O persoana a decedat, iar alta a fost ranita

concerte.pe siret scaled e1657890259714 - News Moldova

„Concerte pe Siret” este un proiect derulat în parteneriat cu Asociația „Maria”, Asociația „Cai de Vis” și Societatea Internațională „George Enescu“ din Viena. Concertele vor debuta cu un curs de măiestrie dedicat tinerilor pianiști, elevi ai colegiilor de muzică din Botoșani, Iași, București, Piatra-Neamț, Bacău, care va avea loc la Casa „Enescu” din Mihăileni.

De asemenea, orchestre de renume vor susține regale la Conacul „Miclescu” din Călinești și Conacul „Moruzi” din Vârfu Câmpului.

News Moldova îți recomandă și ...   Șase cazuri de rujeolă confirmate în județul Botoșani

Toate detaliile referitoare la evenimente sunt disponibile pe https://www.propatrimonio.org/.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top