fbpx
Connect with us

Cătălin Silegeanu: “Spitalul Județean de Urgență se află în pragul colapsului, iar recenta numire în fruntea instituției, făcută pe filieră de partid și nu pe baza expertizei, este o dovadă clară a corupției care domină clasa politică”

silegeanu.26.04 - News Moldova

Botosani

Cătălin Silegeanu: “Spitalul Județean de Urgență se află în pragul colapsului, iar recenta numire în fruntea instituției, făcută pe filieră de partid și nu pe baza expertizei, este o dovadă clară a corupției care domină clasa politică”


Spitalul Județean de Urgență se află în pragul colapsului, iar recenta numire în fruntea instituției, făcută pe filieră de partid și nu pe baza expertizei, este o dovadă clară a corupției care domină clasa politică, susține omul de afaceri botoșănean Cătălin Silegeanu

“Un individ fără nicio pregătire în domeniul sănătății, un fost lăcătuș mecanic și contabil de ocazie, a fost promovat ca șef al celui mai mare spital din Botoșani. Ei bine, aceasta este doar o altă mostră a absurdului în care ne scufundă politicienii de la putere.
Această decizie nedemnă de un stat modern și competent nu face decât să sublinieze faptul că politicienii noștri sunt interesați doar de propriile lor nevoi și nu de bunăstarea populației. Este un dezastru să vezi că o persoană care nici măcar nu a absolvit o facultate în domeniul medical se află în fruntea unui spital.
Pe de altă parte, spitalul în cauză se află într-o situație financiară dezastruoasă, cu angajați care protestează împotriva tăierii sporurilor, în timp ce salariile devorează bugetul instituției. Este clar că managementul deficitar și cheltuielile necontrolate au adus această instituție în pragul falimentului.
Este timpul să punem capăt acestei mizerii politice care împiedică dezvoltarea și funcționarea corectă a instituțiilor publice. Este timpul să le cerem politicienilor să demonstreze competență și să renunțe la numirile pe criterii politice. Trebuie să ne asigurăm că oamenii competenți și calificați ocupă funcțiile cheie, pentru a garanta că instituțiile noastre funcționează eficient și în interesul cetățenilor Este necesar să schimbăm paradigma și să ne asigurăm că deciziile sunt luate pe baza meritului și nu pe baza apartenenței politice.
Nu putem permite ca politicienii să continue să se hrănească din banii noștri și să conducă instituțiile publice cu incompetență și lipsă de responsabilitate. Este timpul să cerem schimbarea și să înlăturăm această clasă politică coruptă și nepăsătoare. Este timpul să ne unim și să cerem o schimbare reală și profundă în modul în care sunt gestionate instituțiile noastre publice. Numai astfel vom putea construi o societate mai echitabilă și mai prosperă pentru noi și pentru generațiile viitoare.

Fără compromisuri, fără indulgență. Este timpul să facem diferența!”, a punctat președintele companiei HIDROPLASTO, Cătălin Silegeanu.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top