fbpx
Connect with us

Caz șocant în Botoșani: patru copii, BĂTUȚI cu brutalitate de propriul tată!

Caz șocant în Botoșani: patru copii, BĂTUȚI cu brutalitate de propriul tată! - News Moldova

Botosani

Caz șocant în Botoșani: patru copii, BĂTUȚI cu brutalitate de propriul tată!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Patru copii cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani dintr-o comună din județul Botoșani au fost victimele unui act de brutalitate fără precedent din partea tatălui lor

Incidentul tragic a avut loc după ce micuții ar fi spart accidental un geam în curtea casei. La întoarcerea acasă, tatăl lor, aflându-se într-o stare avansată de ebrietate, s-a năpustit asupra lor într-un acces de furie necruțător.

Din fericire, cei doi frați mai mari au reușit să fugă și să se adăpostească la o vecină, unde și-au găsit refugiu din mâinile agresorului. Șocată de rănile vizibile și de starea de groază a copiilor, vecina a sunat imediat autoritățile locale pentru a cere ajutor.

„Copilul trebuie să aibă frică de părinți”, a declarat individul, explicând ulterior gestul său extrem. Mama copiilor i-a părăsit pe aceștia cu șase ani în urmă, lăsându-i în grija tatălui lor.

După intervenția promptă a autorităților locale și a serviciilor de urgență, copiii au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Medicii au constatat multiple contuzii și traume cranio-faciale minore, semne ale agresiunii cumplite la care au fost supuși.

În prezent, poliția a demarat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele cazului. Tatăl agresor risca să fie decăzut din drepturile părintești, iar copiii urmează să fie preluați de Sistemul de Protecție al Copilului pentru evaluare și îngrijire în regim de urgență.

Această dramă șocantă dintr-o comunitate mică din Botoșani atrage atenția asupra necesității de a proteja drepturile și siguranța copiilor în fața unor astfel de acte de violență domestică extremă.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top