Connect with us

CONTRACT după contract cu statul pentru o firmă de termopane din BOTOȘANI! TERMOPRODUCT GAM SRL a încasat circa 9.000.000 RON în ultimii 6 ani de activitate

Botosani

CONTRACT după contract cu statul pentru o firmă de termopane din BOTOȘANI! TERMOPRODUCT GAM SRL a încasat circa 9.000.000 RON în ultimii 6 ani de activitate

Termoproduct GAM SRL, firmă de termopane din Botoșani cu abonament la contracte cu statul pentru lucrări de reabilitare a clădirilor

Firma de termopane din Dorohoi, Botoșani, Termoproduct GAM SRL a caștigat un contract de circa 380.000 RON pentru reabilitarea și modernizarea Școlii primare nr.4 din comuna Hilișeu Horia, potrivit informatiilor publicate pe site-ul de licitatii publice SEAP.

Licitația a fost organizată de primăria comunei Hilișeu Horia, iar firma câștigătoare este abonată la contracte cu instituțiile statului. Contractul a fost atribuit luni, 19 iulie a.c., valoarea acestuia fiind de 380.793 RON fără TVA. 

Lucrările achiziționate constau în lucrări de modernizare și reabilitare a Școlii Primare nr. 4, sat Hilișeu-Cloșca, pentru obținerea autorizației de funcționare, autorizație obligatorie pentru desfășurarea activității unei astfel de instituții publice.

Termoproduct GAM SRL este controlată de omul de afaceri Gelu LIONTE. Acesta este administratorul și unicul acționar din firmă. Societatea din Dorohoi este înființată în 2012 și are drept obiect principal de activitate „2223 – fabricarea articolelor din material plastic pentru construcții.  Aceasta clasa include:

  • fabricarea articolelor din material plastic pentru construcții: uși, ferestre, tocuri, obloane și articole similare, din plastic;
  • articole sanitare din material plastic: căzi, cuve de dus, chiuvete, lavoare, bideuri, bazine, etc.;
  • fabricarea pietrei artificiale.

Pentru anul 2020, firma de termopane din Dorohoi a declarat un profit net de 359.608 RON la o cifră de afaceri de 2.305.986 RON, aproape dublu față de anul 2019. Termoproduct GAM SRL are 18 angajați. 

Deși cu un obiect de activitate nișat pe fabricarea articolelor din material plastic pentru construcții, Termoproduct GAM SRL este abonată la contracte cu statul pentru lucrări de reparații și reabilitare a clădirilor. Societatea a încheiat contracte inclusiv cu Direcția de Asistență Socială Dorohoi pentru lucrări de reparații la un centru de zi din subordinea instituției.

Pe 25 ianuarie 2021, Direcția Generală de Asistență  Socială și Protecția Copilului a atribuit către Termoproduct GAM SRL un contract în valoare de aproape 2.000.000 RON pentru lucrări de reabilitare a secției de Psihiatrie.

Firma de termopane, Termoproduct GAM SRL, a încasat aproape 9.000.000 RON din contracte cu statul în ultimii 6 ani de activitate

Potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice, contractele cu statul pentru firma Termoproduct GAM SRL au început în 2016. Din acest an și până în prezent, atât prin atribuire directă cât și prin licitație publică, societatea a beneficiat de 114 contracte cu statul de unde a încasat 8.899.063,29 RON.  

De asemenea, pe lângă contractele pentru lucrări de reparare și reabilitare a diverselor clădiri, Termoproduct GAM SRL încheie numeroase contracte și pentru furnizarea de articole din materiale plastice pentru construcții.

În luna mai a acestui an, Termoproduct GAM SRL a încheiat un contract cu Spitalul de Recuperare „Sfântul Gheorghe” Botoșani. Pentru circa 38.000 RON, firma de termopane din Botoșani s-a angajat să execute lucrări de compartimentare cu pereți de rigips antifonic.

Ultimele 5 contracte încheiate de Termoproduct GAM SRL vizează lucrări de reparații și amenajări la Liceul Regina Maria din Dorohoi, furnizarea de materiale plastice pentru construcții dar și lucrări la rețeaua de alimentare cu apă pentru locuințele sociale de pe strada Dumbrava Roșie din Dorohoi.

În primele 7 luni ale acestui an, AGA TRANS SRL a încheiat un număr de 15 contracte cu statul de unde a încasat circa 2.500.000 RON. 

Deși cu un obiect de activitate din altă sferă,  Termoproduct GAM SRL a încheiat un număr impresionant de contracte cu statul pentru lucrărie de reabilitare a clădirilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

News Moldova LIVE

ANUNT

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top